Protegeix els teus ulls del sol.

21 de juliol de 2023

Per protegir els ulls del sol, aquí tens alguns consells:

  1. Utilitza ulleres de sol de qualitat: Triar ulleres de sol amb protecció UV adequada és essencial per filtrar els raigs nocius del sol. Busca ulleres amb etiquetes que indiquin una protecció del 100% contra els raigs UVA i UVB.
  2. Porta un barret o gorra: Complementar les teves ulleres de sol amb un barret o gorra de sol ampli pot ajudar a protegir el teu rostre i ulls de la radiació directa del sol.
  3. Evita exposar-te al sol en les hores més intenses: Els raigs del sol són més forts entre les 10 del matí i les 4 de la tarda. Si és possible, intenta limitar l'exposició directa al sol durant aquestes hores.
  4. Utilitza protecció solar en la zona dels ulls: Aplica crema solar específica per al contorn dels ulls per protegir aquesta àrea sensible de la pell del sol.
  5. Mantingues els ulls hidratats: Utilitza gotes oculars hidratants per alleujar la sequedat ocular causada per l'exposició al sol i per ajudar a mantenir els ulls hidratats.
  6. Procura mirar en l'ombra: Quan sigui possible, busca l'ombra per reduir la quantitat de radiació solar directa que arriba als teus ulls.

Recorda que és important protegir els ulls del sol durant tot l'any, no només a l'estiu o en dies assolellats.

Últimes entrades

Nou horari dissabtes

Armand Òptics ha decidit actualitzar els seus horaris dissabtes

Protegeix els teus ulls del sol.

Per protegir els ulls del sol, aquí tens alguns consells: Recorda que és important protegir […]

Miopia Infantil

Si el teu fill té miopia, no et preocupis, el més important és corregir-la i
evitar que vagi a més.