Protegeix els teus ulls del sol.

21 de juliol de 2023

Per protegir els ulls del sol, aquí tens alguns consells:

  1. Utilitza ulleres de sol de qualitat: Triar ulleres de sol amb protecció UV adequada és essencial per filtrar els raigs nocius del sol. Busca ulleres amb etiquetes que indiquin una protecció del 100% contra els raigs UVA i UVB.
  2. Porta un barret o gorra: Complementar les teves ulleres de sol amb un barret o gorra de sol ampli pot ajudar a protegir el teu rostre i ulls de la radiació directa del sol.
  3. Evita exposar-te al sol en les hores més intenses: Els raigs del sol són més forts entre les 10 del matí i les 4 de la tarda. Si és possible, intenta limitar l'exposició directa al sol durant aquestes hores.
  4. Utilitza protecció solar en la zona dels ulls: Aplica crema solar específica per al contorn dels ulls per protegir aquesta àrea sensible de la pell del sol.
  5. Mantingues els ulls hidratats: Utilitza gotes oculars hidratants per alleujar la sequedat ocular causada per l'exposició al sol i per ajudar a mantenir els ulls hidratats.
  6. Procura mirar en l'ombra: Quan sigui possible, busca l'ombra per reduir la quantitat de radiació solar directa que arriba als teus ulls.

Recorda que és important protegir els ulls del sol durant tot l'any, no només a l'estiu o en dies assolellats.

Últimes entrades

¡Llancem el nostre nou spot a TV3! Descobreix la visió perfecta amb Armand Òptics

Estem emocionats de compartir que el nostre nou spot ja està a TV3! A Armand […]

MASUNAGA 1905, Ulleres graduades i de sol úniques a Barcelona

Ara pots gaudir de la qualitat i exclusivitat de les ulleres Masunaga a Armand Òptics, de l'av. Diagonal, 383 de Barcelona

Ulleres per vista cansada Kodak

Màxima lleugeresa amb tota la tècnica. Ulleres per veure millor Des de la seva fundació […]