SERVEI

Adaptació d’audiòfons

Audiometries i adaptació dels més moderns audiòfons, convencionals o invisibles amb l'última tecnologia digital.

Desenvolupar la nostra vida amb total llibertat

La qualitat de vida depèn de la informació que rebem i de poder desenvolupar la nostra vida social o professional amb total llibertat.

L'audiologia és la branca de la ciència que s’ocupa del diagnòstic de patologies de l’oïda, d’explorar la seva fisiologia i anatomia, i de la prevenció, tractament i rehabilitació de trastorns auditius. En definitiva, és la ciència que s’encarrega de cuidar la salut auditiva dels éssers humans.

Així, si una persona pateix d’un dèficit auditiu, bé sigui presbiacúsia, genètic o produït per lesions, haurà d’acudir als experts en audiologia. Ells seran els qui, gràcies a la seva experiència i a diverses tècniques, tractin de solucionar aquest obstacle d’una forma professional i amb garanties.

“Tècnica i estil al servei de la seva visió”

Som audiòlegs, professionals formats en audiologia

A dia d’avui, l’especialització i aprenentatge d’aquesta ciència està en mans dels tècnics superiors en Audiologia Protèsica i Especialistes en Otorinolaringologia i Cirurgia de Cap i Coll.

Tot i l’evolució de la tecnologia en l’àmbit de la comunicació, cal tenir en compte que aquesta no podrà substituir a la comunicació oral, per la qual cosa segueix cobrant una importància fonamental la cura de les deficiències auditives de cada pacient per garantir així una bona comunicació amb el seu entorn.

Seran els audiòlegs, professionals formats en audiologia, els qui, després d’un estudi de la capacitat auditiva del pacient, determinaran quin tipus de tractament és l’adequat per a cada cas. Així, en funció del tipus de la patologia o pèrdua auditiva que es tingui, serà convenient utilitzar un tipus d’audiòfon o un altre.

Demanar cita prèvia