El nostre equip

Cita prèvia
Marcos Cruañas

Òptic -Optometrista i Audioprotesista.Te més de 30 anys d’experiència i es responsable de l’atenció al client i la coordinació dels nostres 7 centres.

Cita prèvia
Andreu Canals

Director tècnic de l'òptica de la Plaça del Centre, 13. Te més de 30 anys d’experiència Audioprotesista i òptIc-optometrista expert en refracció, salut ocular, lents de contacte i control de la miopia.

Cita prèvia
Miquel Angel Soriano

Director tècnic de Av. Diagonal, 383, amb més de 25 anys d'experiència i especialista en lents progressius Varilux.

Cita prèvia
Sara Gómez

Òptica-optometrista. Te més de 7 anys d’experiència Òptica-optometrista, experta en refracció, contactologia, control de la miopia i adaptació de lents progressives.

Cita prèvia
Laura Martínez

Directora tècnica de l'òptica del Clot. Te més de 20 anys d’experiència Òptica-optometrista experta en refracció, lents de contacte, control de la miopia i vsió binocular.

Cita prèvia
Sílvia Roca

Directora tècnica de l'òptica d'Av. Verge de Montserrat. Te més de 20 anys d’experiència Audioprotesista i òptica-optometrista experta en refracció, contactologia i control de la miopia.

Cita prèvia
Inés Díaz del Río

Directora tècnica de l'òptica d'Av. Madrid. Te més de 25 anys d’experiència Òptica-optometrista especialitzada en refracció, visió binocular, lents de contacte i control de la miopia.

Cita prèvia
Núria Vilches

Directora tècnica de l'òptica d'Av. Tarradellas. Te més de 20 anys d’experiència Òptica-optoetrista experta en refracció, contactologia, visió binocular i control de la miopia.

Cita prèvia