SERVEI

Graduació detallada d'ulleres i lents

A Armand Òptics t'oferim un ample ventall d'opcions com teràpies visuals, control de la miopia, estudis de la retina, adaptació de les lents i estudi de l'estrabisme, entre d'altres.

Acurada refracció

Realitzem un acurat i complet examen visual amb el personal més qualificat, utilitzant les últimes tecnologies en el camp de l'optometria.

Oferim una ampla gamma d'opcions com la teràpia visual, el control de la miopia, la mesura de la pressió intraocular, les retinografies, i tot el necessari per obtenir un bon rendiment i funcionament òptim del sistema visual.

Des d'Armand Òptics treballem per oferir-te un servei diferencial i de qualitat, per tal de poder-te donar un resultat i revisió detallada, que et serveixi de referència precisa i fiable.

“Tècnica i estil al servei de la seva visió”

Revisions completes i al detall

Als nostres centres disposem dels millors aparells per examinar el teu sistema visual. Entre ells trobaràs l'autorrefractòmetre, el retinògraf, el topògraf, el biomicroscopi i també el tonòmetre.

A més, al nostre establiment de l'Avinguda Diagonal, et podem realitzar un examen visual amb la tecnologia més precisa existent al mercat, ja que disposem del conegut Vision R-800 d'Essilor. Aquest component representa l'optometria del futur. És un sistema més ràpid, més còmode i, sobretot, més precís, oferint així als pacients el millor de la seva visió.

Demanar cita prèvia