Coneix-nos

Les ulleres influeixen en la nostra manera de veure el món. Ens ajuden a veure-hi millor i més clarament. Però, al mateix temps, influeixen en com el món ens veu.

Allò que ens mou

Armand Òptics es funda al 1988 a Barcelona, amb el seu primer centre òptic a l’Avinguda Madrid, al 161. Avui, comptem amb 7 òptiques i una plantilla de més 15 persones, amb 11 òptics-optometristes diplomats. La qualitat dels productes, la seva garantia, la formació del personal i els preus, són els elements que marquen l’èxit de l’empresa.

I és que les ulleres influeixen en la nostra manera de veure el món. Ens ajuden a veure-ho millor i més clarament. Però al mateix temps, les ulleres influeixen en la manera en què el món ens veu a través del rostre.

Des del l'inici hem apostat per la moda i l'estètica al món de l’òptica, trencant motlles. Mostra d’això és l'eslògan original “Tècnica i estil al servei de la seva visió”. Sempre hem cuidat els models de muntures i ulleres de sol que oferim als clients, buscant models i marques de qualitat contrastada.

"Les ulleres influeixen en la nostra manera de veure el món".

Cuidant la teva salut des de 1988

Ens importa la salut visual, així que a les nostres òptiques trobaràs els millors especialistes.

Persones al teu servei

Cuidem tant de la teva salut visual com de la teva imatge, així que sempre et proposem les millors opcions.

7 òptiques a la teva mida

Comptem amb un total de 7 centres on tot el que fem persegueix un mateix objectiu: oferir-te el que necessitis.

Persones al teu servei

Creiem en persones per atendre persones. A Armand Òptics ens preocupem que els nostres professionals puguin desenvolupar la seva feina de forma excel·lent.

Comptem amb la tecnologia optomètrica més moderna i professionals qualificats. El nostre personal assisteix regularment a seminaris, fires i congressos d’òptica tant en moda com d'optometria, lents de contacte i audiometria.

A Armand Òptics ens agraden les ulleres i ens agraden els nostres clients, per això els oferim una atenció i assessorament personalitzat, una garantia d’adaptació a tots els productes, assegurances de trencament i facilitats de pagament.

Seguim endavant amb les ganes del primer dia i amb la força del treball rigorós al servei del client: “Vine, ho veuràs més clar”.

Demanar cita prèvia