SERVEI

Assessorament estètic en la tria de les ulleres

A Armand Òptics tenim una àmplia varietat de muntures. Et convidem a escollir la que més s'adapti a tu i el teu estil.

L'elecció de la muntura

L’elecció de la muntura, a banda de ser una qüestió de gust personal, ha de tenir en compte factors com la forma del rostre, la graduació i la comoditat. Per a una millor tria, des d'Armand Òptics t'acostem un seguit de consells.

  • Rostre quadrat. Presenta un front i un maxil·lar ample i marcat, amb una proporció del nas-front-barbeta gairebé harmoniosa. Cal dissimular els angles de mandíbula i galtes.

Es recomanen les ulleres rodones o ovalades. Pots provar amb muntures discretes (muntures a l’aire o parcials), ja que suavitzaran els teus trets.

  • Rostre rodó. Es caracteritza per ser igual d'alt que d'ample, i tenir tant el front com la mandíbula arrodonits.

S'aconsellen muntures rectangulars i amb angles marcats, per contrarrestar les formes arrodonides. Les muntures papallona també afavoreixen perquè aporten angles a les faccions.

  • Rostre ovalat. Considerat el de forma més harmoniosa, s’identifica per ser lleugerament més amples a les galtes i una mica més estrets cap al front i el mentó.

Li escauen bé tot tipus de formes i colors, podent escollir la muntura que millor vagi amb la teva personalitat i el teu estil.

“Tenim la muntura que busques”

Ulleres segons el teu estil i graduació

Tot i això, encara hi ha més tipologies de rostres. T'acostem un seguit de consells més, per tal que trobis la muntura perfecta.

  • Rostre en forma de cor. Les característiques d’un rostre en forma de cor són les següents: front ample, galtes molt marcades i barbeta punxeguda.

Es recomanen les muntures rodones o ovalades.

  • Rostre trapezi. Té unes faccions en les que el front és més estret que la mandíbula, creant una forma triangular.

Ulleres que destaquin la part superior de la cara, més amples per la part superior que per la inferior. Armonitzen pel contrast d'amplada de la mandíbula, emfatitzant la mirada.

A les nostres botigues trobaràs els millors professionals que t’explicaran tot el necessari per dur a terme una bona elecció, tant des del punt de vista estètic, com funcional. Sempre tenint el compte la graduació i el tipus de lent que necessites. T'ajudem a respondre't la pregunta de "quines ulleres necessito?".

Demanar cita prèvia