SERVEI

Adaptació lents de contacte

Adaptació de tots els tipus de lents de contacte, toves, permeables i tota la gamma de lents d'ús diari i mensual.

Què és una lent de contacte?

Oferim lents de contacte per a tot tipus de graduació (miopia, hipermetropia, astigmatisme, vista cansada), però també lents cosmètiques (amb graduació o sense) en cas que vulguis canviar el color dels teus ulls.

Una lent de contacte és una lent fina i corbada que es col·loca sobre la pel·lícula llagrimal present sobre la superfície de l’ull. La lent és transparent, però a vegades se li aplica un lleuger tint de color per facilitar la seva manipulació. No es veuen a simple vista i el seu ús permet realitzar qualsevol activitat.

A Armand Òptics disposem d'una àmplia varietat de materials de lents de contacte, uns més rígids, com les lents de contacte rígides permeables al gas, i d'altres més tous i flexibles amb els que es fabriquen les lents diàries i mensuals. Sigui quin sigui el tipus de lent de contacte que necessitis, tenim la teva solució.

“Tenim cura de la visió amb lents de contacte”

Tipus de lents de contacte

Les lents de contacte s'utilitzen majoritàriament per corregir la graduació, però també n'hi ha que s'utilitzen amb fins estètics, com les lents cosmètiques (per canviar el color).

Totes les lents de contacte han de ser productes sanitaris regulats per entitats oficials. Tant les lents de contacte graduades com les cosmètiques, les ha de prescriure un professional. El motiu és que si se'n derivés qualsevol incidència del seu ús, és el professional qui es fa càrrec d'actuar per tal d'evitar els efectes negatius pel pacient.

Per evitar qualsevol tipus de complicació derivada de l'ús de lents de contacte, les millors pràctiques són parlar amb un especialista si s’està plantejant l'ús, comprar les lents en llocs fiables i mantenir-les netes i en bon estat. Sempre és important seguir les instruccions de les lents i dels productes pel seu manteniment, com l'ús i reemplaçament.

Els nostres especialistes t'ajudaran a trobar les lents de contacte més adients pel teu cas. Recorda que sempre has de consultar a un professional perquè pugui tenir cura dels teus ulls.

Demanar cita prèvia