La importància de la postura

15 març 2022

Aquests últims mesos ens han suposat molts canvis, tant en àmbit laboral com oci i temps lliure. Des de la feina a casa com els nens tot el dia amb nosaltres, suposen una ruptura a la rutina de tots. La nova situació ens pot portar a tots a un estat d'estres que no sapiguem resoldre sols.


Passar moltes hores en un espai reduït pot afectar la nostra salut, tant mental com física. Per aquesta raó és molt important mantenir una bona i còmoda postura a la hora de teletraballar o quan els nens facin els seus deures.


La llum ha de ser majoritàriament natural, i la pantalla s'ha de col·locar de la manera que no es formin reflexos en aquesta. Hem de situar el teclat davant de la pantalla, per no girar ni el coll ni el tronc per mirar.


La taula ha de tenir una alçada correcta, per tenir les espatlles relaxades i els colzes flexionats a 45º. Els fisioterapeutes i optometristes recomanen que la taula dels nens estigui inclinada uns 20º, per què la tasca d'escriptura i lectura sigui més fàcil.


Hem de tenir molta cura amb les distàncies que utilitzen els nens. La tendència és que s'apropin molt a tot. Això és degut a que durant els primers anys de vida no tenen bona visió a més de 50 cm dels seus ulls. Aquesta proximitat s'ha de vigilar perquè a la llarga pot provocar problemes visuals, com l'espasme acomodatiu o pot desenvolupar en una miopia.Si tens dubtes no dubtis en demanar cita a qualsevol de les nostres 7 òptiques a Barcelona!

Últimes entrades

QUE SÓN LES LENTS DE CONTACTE?

Les lents de contacte comunament conegudes com a “lentilles” són unes lents fines i corbades […]

Lunor Eyewear a Barcelona

Lunor es una marca alemanya que te seu al nord de la Selva Negre. Estar […]

Rebaixes de  40% al  60% de descompte

Ja estan aquí les rebaixes! Aprofitar els grans descomptes que t’oferim a Armand Òptics. Renova […]