MASUNAGA 1905, Ulleres úniques a Barcelona

16 febrer 2023

La família Masunaga acredita cinc generacions del craftsmaship més alt en l'art de fer muntures d'ulleres d'alta qualitat. No en va van ser els pioners de la indústria òptica al Japó, el 1905.

La passió pel producte, les ulleres, segueix intacte. Autèntics artesans especialistes estan al capdavant de tots els passos de la fabricació, assegurant un producte amb el segell Masunaga.

Al Japó es fabriquen actualment centenars de milers de muntures, però només uns quants surten dels tallers de Masunaga. Els seus acabats arriben a la més depurada tècnica de realització, amb detalls de gran precisió i subtil vistositat.

Ara pots gaudir de la qualitat i exclusivitat de les ulleres Masunaga a Armand Òptics, de la Av. Diagonal, 383 de Barcelona.

MASUNAGA COLECTION

Últimes entrades

Miopia Infantil

Si el teu fill té miopia, no et preocupis, el més important és corregir-la i
evitar que vagi a més.

MASUNAGA 1905, Ulleres úniques a Barcelona

Ahora pudes disfrutar de la calidad y exclusividad de las gafas Masunaga en Armand Òptics, de la Av. Diagonal, 383 de Barcelona

Com cuidar els teus audiòfons a l'hivern

Arribat l'hivern hem de tenir major compte amb els nostres audiòfons ja que l'ambient és més humit i existeixen més canvis de temperatura que fan que aquesta humitat es pugui condensar dins de l'audiòfon. És per això que existeix un alt risc de deteriorament.