Exercicis visuals per a un millor desenvolupament visual dels nens

15 març 2022

Els nostres ulls són per a tota la vida i els hem de cuidar des de ben petits. Podeu fer exercicis senzills per estimular el sistema visual d'un nen. Aquests prevenen l’aparició de problemes oculars i milloren les seves habilitats bàsiques.

Aquests exercicis consisteixen en petits moviments amb els ulls, en diverses direccions perquè els músculs s'exercitin a diferents distàncies.


3 exercicis senzills per a nens


  • Seguir amb els ulls

Utilitzar un objecte que cridi l’atenció del nadó, entre uns 20 i 30 cm, i moure de dalt a baix, esquerra a dreta i en cercles. D'aquesta manera el nen seguirà amb els ulls i el cap l'objecte.

  • Jocs amb globus

Lligar uns globus de diferents colors als canells del nadó. Moure'ls suaument en totes direccions perquè s'adoni de l'espai que l'envolta.

  • Amaga't

Hi ha moltes variants, tant tapar-nos la cara completa, com una part o amagar una joguina darrere nostre. Millorarà la concentració i agudesa visual del nadó.


L'estimulació des d'edats primerenques millora el desenvolupament visual.

Últimes entrades

Miopia Infantil

Si el teu fill té miopia, no et preocupis, el més important és corregir-la i
evitar que vagi a més.

MASUNAGA 1905, Ulleres úniques a Barcelona

Ahora pudes disfrutar de la calidad y exclusividad de las gafas Masunaga en Armand Òptics, de la Av. Diagonal, 383 de Barcelona

Com cuidar els teus audiòfons a l'hivern

Arribat l'hivern hem de tenir major compte amb els nostres audiòfons ja que l'ambient és més humit i existeixen més canvis de temperatura que fan que aquesta humitat es pugui condensar dins de l'audiòfon. És per això que existeix un alt risc de deteriorament.