5 consells per protegir els teus ulls davant del fred

15 març 2022

Estem cada cop més concienciats amb l'importància de tenir cura amb la prevenció dels nostres ulls durant l'estiu. ja que es crucial una bona protecció davant de la llum ultravioleta. No obstant, no s'ha de tenir cura dels ulls només a l'estiu, sinò també a la tardor i l'hivern.

La prevenció es essencial per evitar alteracions en els ulls que requereixen d'atenció oftalmològica o fins i tot tractament. Per aquests motius os proposem  5 consells per tenir cura dels vostres ulls aquest hivern.

Amb l'arribada del fred començen a obrir les pistes de neu que, sense dubte, els amants de la neu disfrutaràn. A la neu per la reflexió de la llum del sol la exposició d'aquesta radiació és superior. Això produeix que sigui necessari protegir-nos amb ulleres de sol o amb l'equipació correcte. Tot i això, aquests consells et podràn ajudar en la teva prevenció davant el fred:

  1. Les ulleres de sol han de ser homologades i adquirides en establiments  òptics. D'aquesta manera ens asegurem que compleixin la normativa vigent i portin incorporat un filtre contra la radiació ultravioleta.
  2. A la neu han d'utilitzar-se ulleres de sol de categoria més elevada. Recorda que les ulleres de sol amb categories elevades per la foscor que indueixen no són aptes per la conducció.
  3. La exposició a la llum ultravioleta sense ulleres de sol homologades pot induir a la coneguda com 'oftalmia de la neu'. Davant de qualsevol símptoma de molèstia ocular visita ràpidament un oftalmòleg.
  4. Quan encenguis la calefacció en interiors no mantinguis la porta de l'habitació tancada. Déixala oberta perque n'hi hagi una correcta ventilació. Si es deixa la porta tancada incrementa la sensació d'ull sec.
  5. Si notes sequetat ocular pel vent en exteriors o degut als calefactors recorda utilitzar llàgrima artificial per lubricar l'ull.

Últimes entrades

Miopia Infantil

Si el teu fill té miopia, no et preocupis, el més important és corregir-la i
evitar que vagi a més.

MASUNAGA 1905, Ulleres úniques a Barcelona

Ahora pudes disfrutar de la calidad y exclusividad de las gafas Masunaga en Armand Òptics, de la Av. Diagonal, 383 de Barcelona

Com cuidar els teus audiòfons a l'hivern

Arribat l'hivern hem de tenir major compte amb els nostres audiòfons ja que l'ambient és més humit i existeixen més canvis de temperatura que fan que aquesta humitat es pugui condensar dins de l'audiòfon. És per això que existeix un alt risc de deteriorament.