Viatjar a l'estranger amb lents de contacte

15 de març de 2022

Si viatges a l'estranger, especialment a una zona remota, pot ser que et preguntis com pots cuidar els teus lents de contacte. Tot i que és tot un repte, has de poder utilitzar els teus lents de contacte en qualsevol lloc, independentment del nivell de desenvolupament que pugui tenir la zona on et trobis, si tens en compte uns quants consells per al viatge:

   

1. No beguis l'aigua (ni la facis servir per als teus lents de contacte)

Mai exposis les lents de contacte a cap tipus d'aigua: tant és que sigui de l'aixeta, destil·lada, de llac o embotellada. Hi viuen microbis i virus que poden enganxar-se a les lents i provocar una infecció greu i difícil de tractar. Utilitza únicament una solució estèril per a lents de contacte que no hagi caducat. I renta't sempre les mans amb aigua neta i potable, abans de tocar les lents de contacte.

 

2. Porta sempre amb tu la teva graduació actualitzada

Probablement no la necessitis però, per si de cas, portar amb tu el teu graduació actualitzada et estalviarà el temps i l'energia necessaris per tractar que et facin una nova en un país en què pot ser que no hi hagi proves oculars disponibles amb facilitat. El més probable és que no la necessitis però és una cosa que a molts de nosaltres no se'ns ocorre apuntar. Si necessites aquesta informació, t'encantarà haver invertit 30 segons en apuntar-la.

   

3. Mai transfereixis la solució de neteja a un envàs més petit

Amb les restriccions de líquids en els viatges d'avió, pot ser temptador transferir el líquid per a la neteja i manteniment de les lents de contacte a una ampolla més petita, però això podria afectar la seva esterilitat. En Armand Òptics disposem d'envasos de líquid de lents de contacte de 100ml per a qualsevol tipus de lent de contacte que utilitzis especials per a viatges en avió, en les quals ja inclou portalents. Una cosa ideal seria fer-se amb unes lents de contacte diàries, les quals fan que no sigui necessari portar estoig portalents ni solucions, i no hauràs de preocupar-te per l'esterilitat perquè estrenaràs lents de contacte cada dia.

 

4. Porta el que necessites i una mica més

No saps mai què et trobaràs i què no en altres països, per la qual cosa és bona idea portar-te tots els productes per a lents de contacte que necessitis en comptes de comprar-los en el teu lloc de destinació. Aquesta és també una altra bona raó per portar un sol ús diàries. Independentment de quant pensis utilitzar-les, duu-te un altre parell per si se't perden. Una forma d'evitar perdre les lents de contacte és portar-les en el teu equipatge de mà.

   

Hi ha molt a veure quan viatges a l'estranger. Assegura't que cuides les teves lents de contacte per no deixar de veure res.

Últimes entrades

Nou horari dissabtes

Armand Òptics ha decidit actualitzar els seus horaris dissabtes

Protegeix els teus ulls del sol.

Per protegir els ulls del sol, aquí tens alguns consells: Recorda que és important protegir […]

Miopia Infantil

Si el teu fill té miopia, no et preocupis, el més important és corregir-la i
evitar que vagi a més.