Veure i veure's be

15 març 2022

Segons un estudi realitzat per Essilor, la majoria de persones amb vista cansada sap que ha de portar ulleres.


Malgrat això, existeixen diversos motius pels quals un no se les posa. El primer i el principal és que ens fa grans. El segon és que encara puc aguantar. I el tercer és que m'empitjorarà la vista i em farà dependre de les ulleres.


Tots els motius són entenibles, però hem de deixar clar les raons de cada un. El primer és un motiu estètic. Avui dia existeixen milers de models d'ulleres diferents, les quals podem adoptar com a un complement més.  El segon està relaciona amb la demanda visual de cadascú. Un treballador d'oficina necessita una visió perfecta en distancies intermitges i properes. Però una persona que no és apassionada a la lectura por esperar un temps fins que li sigui veritablement molest. I el tercer motiu és el més difícil d'argumentar.


Una ullera de prop ens ajuda a enforcar les lletres del telèfon. Els prèsbites joves poden fer-ho amb una mica d'esforç, però amb la ajuda d'una ullera reduïm el cansament visual que ens pot provocar aquest esforç. També és cert que la presbícia va en augment fins a certa edat i que la ullera de prop va variant de graduació.


Si tens algun dubte sobre la presbícia o no tens clar que fer visita'ns i buscarem la millor solució per tu!

Últimes entrades

QUE SÓN LES LENTS DE CONTACTE?

Les lents de contacte comunament conegudes com a “lentilles” són unes lents fines i corbades […]

Lunor Eyewear a Barcelona

Lunor es una marca alemanya que te seu al nord de la Selva Negre. Estar […]

Rebaixes de  40% al  60% de descompte

Ja estan aquí les rebaixes! Aprofitar els grans descomptes que t’oferim a Armand Òptics. Renova […]