Veure i veure's be

15 de març de 2022

Segons un estudi realitzat per Essilor, la majoria de persones amb vista cansada sap que ha de portar ulleres.


Malgrat això, existeixen diversos motius pels quals un no se les posa. El primer i el principal és que ens fa grans. El segon és que encara puc aguantar. I el tercer és que m'empitjorarà la vista i em farà dependre de les ulleres.


Tots els motius són entenibles, però hem de deixar clar les raons de cada un. El primer és un motiu estètic. Avui dia existeixen milers de models d'ulleres diferents, les quals podem adoptar com a un complement més.  El segon està relaciona amb la demanda visual de cadascú. Un treballador d'oficina necessita una visió perfecta en distancies intermitges i properes. Però una persona que no és apassionada a la lectura por esperar un temps fins que li sigui veritablement molest. I el tercer motiu és el més difícil d'argumentar.


Una ullera de prop ens ajuda a enforcar les lletres del telèfon. Els prèsbites joves poden fer-ho amb una mica d'esforç, però amb la ajuda d'una ullera reduïm el cansament visual que ens pot provocar aquest esforç. També és cert que la presbícia va en augment fins a certa edat i que la ullera de prop va variant de graduació.


Si tens algun dubte sobre la presbícia o no tens clar que fer visita'ns i buscarem la millor solució per tu!

Últimes entrades

¡Llancem el nostre nou spot a TV3! Descobreix la visió perfecta amb Armand Òptics

Estem emocionats de compartir que el nostre nou spot ja està a TV3! A Armand […]

MASUNAGA 1905, Ulleres graduades i de sol úniques a Barcelona

Ara pots gaudir de la qualitat i exclusivitat de les ulleres Masunaga a Armand Òptics, de l'av. Diagonal, 383 de Barcelona

Ulleres per vista cansada Kodak

Màxima lleugeresa amb tota la tècnica. Ulleres per veure millor Des de la seva fundació […]