Ulleres + Lents Ray-Ban: La visió que necessites, l’estil que demanes

15 de març de 2022

Pots tenir unes ulleres Ray Ban graduades amb vidres originals Ray-Ban ?

És clar que si!! El líder internacional en el disseny d'ulleres de sol ara també fabrica els vidres graduats. Conegut per crear algunes de les millors muntures graduades en el mercat avui en dia, Ray-Ban segurament és el nom més famós en ulleres del món. Els seus estils són inconfusibles, i la seva història és llarga i reeixida.

Des de la fundació de la companyia el 1937, ha evolucionat des d'orígens humils fins a convertir-se en una marca de moda global. Cada muntura està dissenyada a partir dels millors materials disponibles. Ray-Ban s'adapta contínuament al món que l'envolta, i els seus estils d'ulleres exemplifiquen aquesta característica, mantenint els dissenys clàssics de sempre com els models Aviador, Wayfarer o Clubmaster. Aquests dissenys són els referents de l'estil clàssic, atrevit i d'alta qualitat.

Ray-Ban va aconseguir notorietat amb la introducció de les elegants ulleres de sol de l'Aviador als anys trenta. Aquestes ulleres de sol polaritzades es van desenvolupar específicament com a "protecció ocular" de poc pes per ajudar els aviadors militars a pilotar els seus avions de manera segura i còmoda a les més altes altituds sota la resplendor del sol. Les lents Aviador originals es van crear amb vidre mineral, una tècnica revolucionària per bloquejar els raigs UV nocius dels ulls dels pilots.

En la dècada de 1970, la companyia va ampliar les seves ofertes per incloure lents correctives, seguit d'ulleres de sol de prescripció. La marca treballa contínuament per mantenir-se al capdavant de la tecnologia i la moda d'ulleres, oferint-vos les millors ulleres de sol que els clients esperen i mereixen.

En el transcurs de vuit dècades de liderar el camí amb una qualitat consistent i estil innovador, Ray-Ban s'ha convertit en una marca de moda global que ha ajudat a donar forma a la cultura popular. Tothom vol tenir-ne un parell.

Impulsat per donar als seus clients el millor en tecnologies òptiques, Armand Òptics ofereix una variada gamma de lents correctives originals Ray-Ban per posar en les muntures del mateix fabricant. Lents monofocals i progressives per adaptar-se a les necessitats de correcció de la visió de cadascú. A més, les teves lents de prescripció Ray-Ban estaran recobertes amb tractaments d'alta qualitat i totalment garantides per protegir la teva visió i la teva inversió.

A les nostres òptiques trobaràs els millors professionals que s'encarregaran de la teva graduació perquè quan rebis les teves ulleres el resultat sigui perfecte.

Per aconseguir que les teves lents tinguin un estil distintiu, venen amb la inconfusible marca Ray-Ban gravada. Pots triar les teves muntures Ray-Ban entre una gran varietat de materials, incloent metall, plàstic i titani. Pel que fa al disseny, la marca ofereix una gran varietat de formes clàssiques i contemporànies com Wayfarers, Aviadors o Clubmasters. Visiteu qualsevol de les nostres òptiques a Barcelona per trobar totes les ulleres de prescripció Ray-Ban per a dones, homes o nens. Sigui quina sigui la vostra necessitat en la correcció de la visió o el vostre estil en les muntures, Armand Òptics té les ulleres de vista o sol Ray-Ban que busques.

Últimes entrades

Nou horari dissabtes

Armand Òptics ha decidit actualitzar els seus horaris dissabtes

Protegeix els teus ulls del sol.

Per protegir els ulls del sol, aquí tens alguns consells: Recorda que és important protegir […]

Miopia Infantil

Si el teu fill té miopia, no et preocupis, el més important és corregir-la i
evitar que vagi a més.