Ullera esportiva, benefici per la teva salut

15 març 2022

Cada dia més persones se sumen a practicar algun tipus d'esport de manera regular. A vegades es fa dificil aconstumar-se a l'equipament nou. Genolleres pels patins o cas per la bici són incòmodes al principi. A tot això li hem de sumar les ulleres!!

Quan escollim una ullera nova, ho fem per que sigui còmoda per ús diari, a més a més de raons estètiques. Però aquestes montures no són gens útils quan practiquem esport.

Inconvenients de la nostra ullera diària


Les montures estàndar estan disenyades per una postura alçada i per molt ajust que es faci, si ens ajupim cauen. A més, no són a prova de cops ni són tan resistents com creiem.

Si hem apostat per una ullera metàlica, les plaquetes ens poden provocar irritació o deixar marca a la pell. I amb la suor la ullera de pasta s'ens relliscarà i no veurem gens be!

Avantatges d'una ullera esportiva


Les montures disenyades per l'esport estan fabricades d'un material altament resistent, tant a cops com caigudes, i flexible. Alguns models incorporen un sistema de subjecció nasal intercanviable per adaptar-se millor a la fisionomia de l'usuari.

També hi ha disenys especials per evitar que s'entelin els vidres i bandes anti suor a la part superior. Són compatibles amb altres elements de seguretat tant cascs com gorres o viseres per activitats a l'aire lliure.

Hi ha models tant de sol com transparents i també fotocromàtiques, adaptant-se a la intensitat del sol.

La seguretat és el primer en l'esport i si la nostra ullera no ens permet gaudir de l'activitat anem a escollir una que sí que ho faci!

Últimes entrades

QUE SÓN LES LENTS DE CONTACTE?

Les lents de contacte comunament conegudes com a “lentilles” són unes lents fines i corbades […]

Lunor Eyewear a Barcelona

Lunor es una marca alemanya que te seu al nord de la Selva Negre. Estar […]

Rebaixes de  40% al  60% de descompte

Ja estan aquí les rebaixes! Aprofitar els grans descomptes que t’oferim a Armand Òptics. Renova […]