Studio Diagonal, 383

15 de març de 2022

Un studio és una sala de treball on els artistes experimenten, creen, inventen… La nostra nova òptica-studio vol transmetre aquesta essència presentant un espai on gaudir de les marques més internacionals, innovadores, diferents i compromeses. Disseny i qualitat en estat pur a la nostra concept store.

Volem que et sentis protagonista, que puguis veure, tocar, emprovar i inspirar-te. Un lloc on puguis trobar les ulleres que et defineixen i gaudir d’un ambient acollidor i modern a la vegada.

LUNOR, HARMONIA I EQUILIBRI

Marca profundament arrelada a la natura, aquesta marca representa els valors de la sostenibilitat i l’equilibri amb el medi ambient,

Cada parell d’ulleres és únic, des dels dissenys elaborats amb els millors materials, com l’or, fins als accessoris de primera qualitat que continuen formant part de l’experiència Lunor.

Detall i precisió des d’Alemanya.

LA MATTA, LA REINA DE PIQUES

Les col·leccions de La Matta i els seus animal print característics busquen realçar la feminitat. Peces inspirades en l’orfebreria, treballant els detalls amb obstinació, combinen colors, textures i materials per a fer de cada ullera una autèntica joia.

Alta costura made in Italy.

BRETT, NOBLESA DEL SXXI

La marca Brett rep el nom d’un cavaller, un noble britànic descobert en una sèrie dels anys 70. Ara, 50 anys després, Brett us brinda l’oportunitat de convertir-vos en l’autèntic neo-heroi del vostre temps.

Ulleres masculines, elegant i per a homes aventurers amb un lleuger toc vintage però fabricades amb els materials més lleugers i innovadors.

Una “exquisité” francesa.

Podràs trobar aquestes i moltes altres col·leccions al nostre Studio d’avinguda Diagonal, 383. Disposem de més de 100 marques d’arreu del món.

No et ve de gust una tarda de shooping? A més, descobreix el nostre racó d’instagramer, on podràs fer-te fotografies amb les ulleres que més t’agraden i compartir-les amb els teus amics.

Últimes entrades

Nou horari dissabtes

Armand Òptics ha decidit actualitzar els seus horaris dissabtes

Protegeix els teus ulls del sol.

Per protegir els ulls del sol, aquí tens alguns consells: Recorda que és important protegir […]

Miopia Infantil

Si el teu fill té miopia, no et preocupis, el més important és corregir-la i
evitar que vagi a més.