Saps com donar-li descans als teus ulls?

15 de març de 2022

Els teus ulls estan en constant activitat, des que et lleves fins que te'n vas a dormir. Se sotmeten a canvis de llum, a enlluernaments, a reflexos, a hores d'ordinador, a contaminació ... T'has parat a pensar-ho alguna vegada? ¡Han d'estar esgotats!

 

Aquests consells bàsics t'ajudaran a prevenir i solucionar la fatiga visual. Pren nota:

Utilitza una bona font d'il·luminació: no importa quina sigui la teva activitat, la llum que t'acompanya és vital. Assegura't que s'adapta a les teves necessitats de claredat i, en cas de passar moltes hores a l'exterior, protegeix-te amb ulleres de sol polaritzades dels enlluernaments i de l'excés de llum, que fatiguen els teus ulls.

 

Realitza pauses: És possible que, a la feina, passis molta estona utilitzant la teva visió de prop, mirant a l'ordinador, per exemple. Estableix una rutina de pauses cada mitja hora; aprofita-per mirar a algun objecte que estigui lluny. No dubtis a repetir aquesta operació si notes que Guinas massa els ulls o que comencen a llagrimejar.

 

Prepara't un "estona" de foscor: Com a millor es relaxen els ulls és a la foscor total. Pots "crear-la" posant les dues palmells de la mà sobre ells, creuant els dits sobre el front i sense pressionar, formant un "buit" de foscor total. És convenient fer aquest exercici un cop al dia, durant uns minuts. Repeteix aquesta operació o perllonga el seu temps de durada si notes els teus ulls molt cansats.

 

Apunta't a la màscara de fred: per relaxar els teus parpelles aparta un moment del dia per relaxar-te i posar-te als ulls un antifaç congelat. Si és massa fred per a tu, espera que es temperi una mica. Si pots, s'aplica sobre els teus parpelles i contorn d'ulls alguna crema hidratant, i roman tombat / a amb la màscara posada durant uns 20 minuts. Notaràs els efectes immediatament.

 

Si vols combatre la fatiga visual causa de l'excés d'hores davant de l'ordinador, dels canvis de temperatura o d'il·luminació segueix aquests consells i notaràs els teus ulls molt més relaxats al moment.

Últimes entrades

¡Llancem el nostre nou spot a TV3! Descobreix la visió perfecta amb Armand Òptics

Estem emocionats de compartir que el nostre nou spot ja està a TV3! A Armand […]

MASUNAGA 1905, Ulleres graduades i de sol úniques a Barcelona

Ara pots gaudir de la qualitat i exclusivitat de les ulleres Masunaga a Armand Òptics, de l'av. Diagonal, 383 de Barcelona

Ulleres per vista cansada Kodak

Màxima lleugeresa amb tota la tècnica. Ulleres per veure millor Des de la seva fundació […]