Protegeix la teva vista encara que no necessitis ulleres. Invasió de les pantalles.

15 de març de 2022

Actualment, un gran percentatge de tasques tant en el món laboral, com escolar o d'oci, es realitza a través d'una pantalla. Sigui la pantalla d'un ordinador de taula, portatil, una tableta o un imprescindible telèfon mòbil, emet una llum de curta longitud d'ona.

Aquesta llum la podem denominar llum blava, ja que a s'espectre visible té aquesta tonalitat. L'exposició prolongada a la llum blava pot fer malbé els teixits oculars provocant patologies com la DMAE (Degeneració Macular Associada a l'Edat) o catarata (opacificació del cristal·lí).

Per protegir els nostres ulls d'aquesta exposició els diferents laboratoris de lents oftàlmiques han optat per crear una tecnologia que bloqueji el pas d'aquesta llun tòxica a través de les lents.

Fisn ara aquestes lents es proporcionaven sota demanda de l'usuari, independentment de la necessitat de graduació. No obstant, el laboratori francés Essilor ha estrenat una sèrie d'ulleres amb lents dotades de filtre de la llum blava de stock. Aquestes ulleres tenen el nom de See&Go Protect, i les lents neutres, sense graduació, porten el filtre Crizal Prevenzia, que és un tractament antirreflexant selectiu que bloqueja el 20% de la llum blau-violeta nociva pels nostres ulls. Hi haurà a la nostra disposició models tant d'adult com de nens. A més a més, Kodak frames s'ha sumat també a aquesta iniciativa amb els seus propis models amb el filtre de la llum blava.

Fins el moment, era necessari encarregar al laboratori les lents amb filtre selectiu tant pels usuaris que pressicen de graduació com pels emmetrops (no necessiten graduació).

El llançament d'aquest producte és un gran pas pels usuaris de tot tipus de pantalles que no necessiten graduació, però sí volen protegir els seus ulls i prevenir les patologies associades.

Per més informació sobre la llum blava i el filtre selectiu no dubtis en preguntar-nos o demanar cita previa.

Últimes entrades

MASUNAGA 1905, Ulleres graduades i de sol úniques a Barcelona

Ara pots gaudir de la qualitat i exclusivitat de les ulleres Masunaga a Armand Òptics, de l'av. Diagonal, 383 de Barcelona

Ulleres per vista cansada Kodak

Màxima lleugeresa amb tota la tècnica. Ulleres per veure millor Des de la seva fundació […]

Nou horari dissabtes

Armand Òptics ha decidit actualitzar els seus horaris dissabtes