Nou horari dissabtes

23 de febrer de 2024

Armand Òptics ha decidit actualitzar els seus horaris i la seva operativa per tal d'afavorir la conciliació familiar dels seus empleats, en aquest context, la companyia tancarà les portes de 6 dels seus 7 establiments els dissabtes a la tarda, excepte el de Plaça del Centre, 13 i els matins en mantindrà 4 d’oberts dels 7 que te, de 10.00 a 14.00 son els d’Av. Diagonal, 383, Carrer del Clot, 66, Av. M.D. Montserrat, 150 i Plaça del Centre, 13 (10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00)

En canvi, per mantenir les seves xifres de negoci i el bon servei d'atenció als usuaris, Armand Òptics augmenta la presencia entre setmana i ha creat un sistema de cites i una nova web. Aquest es l’enllaç per demanar cita prèvia https://bit.ly/3L8JbgL

Armand Òptics és una de les cadenes més especialitzades del sector. La empresa va néixer el 1988, al número 161 de l’Av. De Madrid i amb l’objectiu de ser la millor òptica de proximitat, donant servei els nostres veïns i així, gràcies al reconeixement de milers de clients hem anat creixent i avui estem presents en una bona part dels barris de Barcelona i atenem a molts clients del seu voltants.

Armand Òptics te com a missió millorar la visió i l’audició, sense oblidar una millora estètica i personal pels seus clients.

La companyia esta especialitzada en lents oftàlmiques de la màxima qualitat, muntures de disseny i exclusives, així com l’atenció més personal i professional possible. Compta amb 7 centres sanitaris d’òptica, tres d’ells amés son centres auditius, tots situats a la ciutat de Barcelona.

https://bit.ly/3L8JbgL

Últimes entrades

¡Llancem el nostre nou spot a TV3! Descobreix la visió perfecta amb Armand Òptics

Estem emocionats de compartir que el nostre nou spot ja està a TV3! A Armand […]

MASUNAGA 1905, Ulleres graduades i de sol úniques a Barcelona

Ara pots gaudir de la qualitat i exclusivitat de les ulleres Masunaga a Armand Òptics, de l'av. Diagonal, 383 de Barcelona

Ulleres per vista cansada Kodak

Màxima lleugeresa amb tota la tècnica. Ulleres per veure millor Des de la seva fundació […]