Nou horari dissabtes

23 de febrer de 2024

Armand Òptics ha decidit actualitzar els seus horaris i la seva operativa per tal d'afavorir la conciliació familiar dels seus empleats, en aquest context, la companyia tancarà les portes de 6 dels seus 7 establiments els dissabtes a la tarda, excepte el de Plaça del Centre, 13 i els matins en mantindrà 4 d’oberts dels 7 que te, de 10.00 a 14.00 son els d’Av. Diagonal, 383, Carrer del Clot, 66, Av. M.D. Montserrat, 150 i Plaça del Centre, 13 (10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00)

En canvi, per mantenir les seves xifres de negoci i el bon servei d'atenció als usuaris, Armand Òptics augmenta la presencia entre setmana i ha creat un sistema de cites i una nova web. Aquest es l’enllaç per demanar cita prèvia https://bit.ly/3L8JbgL

Armand Òptics és una de les cadenes més especialitzades del sector. La empresa va néixer el 1988, al número 161 de l’Av. De Madrid i amb l’objectiu de ser la millor òptica de proximitat, donant servei els nostres veïns i així, gràcies al reconeixement de milers de clients hem anat creixent i avui estem presents en una bona part dels barris de Barcelona i atenem a molts clients del seu voltants.

Armand Òptics te com a missió millorar la visió i l’audició, sense oblidar una millora estètica i personal pels seus clients.

La companyia esta especialitzada en lents oftàlmiques de la màxima qualitat, muntures de disseny i exclusives, així com l’atenció més personal i professional possible. Compta amb 7 centres sanitaris d’òptica, tres d’ells amés son centres auditius, tots situats a la ciutat de Barcelona.

https://bit.ly/3L8JbgL

Últimes entrades

Nou horari dissabtes

Armand Òptics ha decidit actualitzar els seus horaris dissabtes

Protegeix els teus ulls del sol.

Per protegir els ulls del sol, aquí tens alguns consells: Recorda que és important protegir […]

Miopia Infantil

Si el teu fill té miopia, no et preocupis, el més important és corregir-la i
evitar que vagi a més.