Maquillatge amb lents de contacte

15 de març de 2022

Qui de nosaltres no s'ha maquillat algun cop a la vida? Tots sabem que s'ha de tenir art i molta pràctica per ressaltar el millor de nosaltres. Però, que passa quan s'ha de treure?

Avui dia podem escollir entre moltes marques de rímel, ombres, correctors, etc. Cadascun te una composició diferent i afecta de diferents maneres a la integritat dels nostres ulls.

Com afecta el maquillatge al nostre ull?


Primer de tot, parlem de parpelles. La pell de les nostres parpelles és molt fina i per aquesta raó hem de tenir cura de les cremes que ens posem en aquesta zona. A la zona interior de les parpelles, tenim unes glàndules amb un foradet de sortida a la pell. Si aquest foradet s'obstrueix ens pot provocar un mussol.

Si utilitzem una crema molt greixosa o un corrector molt fort, aquest ens pot afectar a la nostra llàgrima. I si, a més a més utilitzem lentilles, ens pot provocar incomoditat i al llarg del dia, i més brutícia de l'habitual. Si som més de utilitzar un llapis a l'interior de la parpella, hem de ser conscients que estem obstruint la sortida de les glàndules. Per tant hem de retirar perfectament el llapis al final del dia.

El maquillatge i les lentilles no són incompatibles. L'únic que hem de tenir en compte és que hem de treure tot el maquillatge, i netejar molt be la lentilla al final del seu ús.

I a l'hora de desmaquillar?


Hem de pensar en els nostres ulls, ja que són per tota la vida! El mètode clàssic és aigua amb sabó. També hi ha al mercat molts tipus de productes per treure maquillatge, tant normal com el waterproof.

S'ha d'anar amb cura i no fregar molt fort amb qualsevol producte. És molt important que no entrin restes dins de l'ull, ja que pot provocar irritació.

Si porto la lentilla posada? El millor és treure-la, treure el maquillatge i descansar els ulls. La lentilla reté el maquillatge i els líquid desmaquillant pertorbarà la integritat i les qualitats de la lentilla.


Si tens cap dubte o necessites consells per netejar la teva lentilla, no dubtis en acudir a qualsevol de les nostres 7 òptiques a Barcelona!

Últimes entrades

Protegeix els teus ulls del sol.

Per protegir els ulls del sol, aquí tens alguns consells: Recorda que és important protegir […]

Miopia Infantil

Si el teu fill té miopia, no et preocupis, el més important és corregir-la i
evitar que vagi a més.

MASUNAGA 1905, Ulleres úniques a Barcelona

Ara pots gaudir de la qualitat i exclusivitat de les ulleres Masunaga a Armand Òptics, de l'av. Diagonal, 383 de Barcelona