Maquillatge amb lents de contacte

15 març 2022

Qui de nosaltres no s'ha maquillat algun cop a la vida? Tots sabem que s'ha de tenir art i molta pràctica per ressaltar el millor de nosaltres. Però, que passa quan s'ha de treure?

Avui dia podem escollir entre moltes marques de rímel, ombres, correctors, etc. Cadascun te una composició diferent i afecta de diferents maneres a la integritat dels nostres ulls.

Com afecta el maquillatge al nostre ull?


Primer de tot, parlem de parpelles. La pell de les nostres parpelles és molt fina i per aquesta raó hem de tenir cura de les cremes que ens posem en aquesta zona. A la zona interior de les parpelles, tenim unes glàndules amb un foradet de sortida a la pell. Si aquest foradet s'obstrueix ens pot provocar un mussol.

Si utilitzem una crema molt greixosa o un corrector molt fort, aquest ens pot afectar a la nostra llàgrima. I si, a més a més utilitzem lentilles, ens pot provocar incomoditat i al llarg del dia, i més brutícia de l'habitual. Si som més de utilitzar un llapis a l'interior de la parpella, hem de ser conscients que estem obstruint la sortida de les glàndules. Per tant hem de retirar perfectament el llapis al final del dia.

El maquillatge i les lentilles no són incompatibles. L'únic que hem de tenir en compte és que hem de treure tot el maquillatge, i netejar molt be la lentilla al final del seu ús.

I a l'hora de desmaquillar?


Hem de pensar en els nostres ulls, ja que són per tota la vida! El mètode clàssic és aigua amb sabó. També hi ha al mercat molts tipus de productes per treure maquillatge, tant normal com el waterproof.

S'ha d'anar amb cura i no fregar molt fort amb qualsevol producte. És molt important que no entrin restes dins de l'ull, ja que pot provocar irritació.

Si porto la lentilla posada? El millor és treure-la, treure el maquillatge i descansar els ulls. La lentilla reté el maquillatge i els líquid desmaquillant pertorbarà la integritat i les qualitats de la lentilla.


Si tens cap dubte o necessites consells per netejar la teva lentilla, no dubtis en acudir a qualsevol de les nostres 7 òptiques a Barcelona!

Últimes entrades

QUE SÓN LES LENTS DE CONTACTE?

Les lents de contacte comunament conegudes com a “lentilles” són unes lents fines i corbades […]

Lunor Eyewear a Barcelona

Lunor es una marca alemanya que te seu al nord de la Selva Negre. Estar […]

Rebaixes de  40% al  60% de descompte

Ja estan aquí les rebaixes! Aprofitar els grans descomptes que t’oferim a Armand Òptics. Renova […]