Lunor Eyewear a Barcelona

28 de setembre de 2022
gafas graduadas
Lunor M11

Lunor es una marca alemanya d'ulleres que te seu al nord de la Selva Negre. Estar tan a prop de la naturalesa els inspira en les seves creacions i en tenir cura del medi ambient.

Són una empresa familiar nascuda fa 30 anys, que va apostar per tornar a la fabricació d’ulleres de manera artesanal, cada ullera es única. Treballen materials com l’or, el titnai i els millors acetats, els seus accessoris i acabats son d’alta qualitat.

Artesania tradicional i de qualitat “Made in Germany” en ulleres, garanteix la comoditat de cada ullera Lunor, des de les seves plaquetes de titani fins les seves frontissa amb el doble rebló que tan caracteritza la marca. Vine i sent la diferencia per tu mateix, trobarás les ulleres Lunor a Barcelona a la nostra òptica de Av. Diagonal,383 entre l'Eixample i Gracia.

Totes les seves muntures es sotmeten a revisió per part dels seus mestres òptics, l’artesania tradicional es el que fa famós la marca Lunor.  Tradició i tecnologia van lligat de la mà quan parlem de Lunor. Maquines d’última generació asseguren un alt nivell de precisió i les mans dels seus fabricants avalen la diferencia per garantir uns acabats d’alta qualitat.

Marca compromesa amb el medi ambient, la seva seu a la Selva Negre es sostenible i autosuficient. I treballen en diferents projectes per mantenir la biodiversitat i disminuir l’impacte de la empresa en el canvi climàtic.

LUNOR COLLECTION

Últimes entrades

Nou horari dissabtes

Armand Òptics ha decidit actualitzar els seus horaris dissabtes

Protegeix els teus ulls del sol.

Per protegir els ulls del sol, aquí tens alguns consells: Recorda que és important protegir […]

Miopia Infantil

Si el teu fill té miopia, no et preocupis, el més important és corregir-la i
evitar que vagi a més.