Les 5 pistes que et donarà el teu fill quan estigui preparat per utilitzar lents de contacte

15 de març de 2022

Cada vegada és més gran el número de nens que porten lentes de contacte per corregir la seva graduació en comptes de la càssica ullera. S'acosta l'estiu i pot ser que molts nens estiguin demanant als seus pares lents de contacte per començar els primers dies de sol sense haver de portar ulleres. Però, com saps si el teu fill està preparat? No hi ha una edat màgica, cada nen és un món. Per certes malalties, fins als nadons i nens molt petits porten lents de contacte.

Cada nen és diferent i està preparat en un moment diferent. Et presentem les cinc pistes que veuràs al teu fill per detectar en quin moment estarà preparat per utilitzar lents de contacte:

1.    El teu fill vol fer servir lents de contacte

Això pot semblar una obvietat, però la motivació és un dels elements essencials per a adaptar qualsevol tipus de lent de contacte i un xaval a qui no li agrada portar ulleres estarà molt més motivat per cuidar bé les seves lents de contacte.

2.    Responsabilitat

Els nens que mostren signes de responsabilitat en alguns aspectes de la seva vida solen ser bons candidats a l'ús de lents de contacte. La motivació per les seves lents de contacte els pot ajudar a assumir aquesta responsabilitat més fàcilment perquè saben que si no segueixen les instruccions del seu òptic optometrista i dels seus pares haurien de deixar d'usar-les i tornar a les ulleres.

3.    És net i té bons hàbits higiènics

Si notes que compleix fàcilment els hàbits higiènics com raspallar-se les dents, dutxar-se amb gel i xampú, etc. les lents de contacte poden ser una bona idea en aquest moment. Aquest és el punt més important ja que la manca d'higiene pot provocar alguna que una altra infecció ocular.

4.    Cuida bé de les seves ulleres

Les ulleres tenen un valor i se'ls ha d'haver una cura més delicat, i els nens que fan l'esforç per cuidar-les, ja sigui perquè no es trenquin o per no perdre-les, facilitarà que tinguin cura també les seves lents de contacte.

5.    Practiquen algun esport

Les lents de contacte són perfectes per als nens als quals els encanta l'esport, fins i tot per a nens amb ulleres que no fan esport per por, les lents de contacte els permet poder triar si desitgen fer-lo. Gaudeixen d'una millor visió i un camp visual més ampli. A més, no s'han de preocupar de que se'ls llisquin les ulleres per la suor ni que se li clavin les varetes en algun cop.

Fins i tot a dia d'avui existeixen lents de contacte sol ús per a un sol dia, ideals per combinar amb les ulleres, i donar ús a les lents de contacte només per a entrenaments, moments puntuals o simplement per algun dia que vulguem deixar la porta mala sort a casa. Però sens dubte, les lents de contacte són una de les eines que ens ajuda a tenir més llibertat de visió i oblidar-nos de les ulleres.

Últimes entrades

Nou horari dissabtes

Armand Òptics ha decidit actualitzar els seus horaris dissabtes

Protegeix els teus ulls del sol.

Per protegir els ulls del sol, aquí tens alguns consells: Recorda que és important protegir […]

Miopia Infantil

Si el teu fill té miopia, no et preocupis, el més important és corregir-la i
evitar que vagi a més.