Lents fotocromatiques o Transition

4 de gener de 2023

La llum és essencial per al nostre benestar general, però part de l'espectre de la llum que arriba als nostres ulls pot perjudicar-nos i ajudar a desenvolupar malalties oculars com les cataractes i la DMAE. La tecnologia Transitions bloqueja els raigs UVA i UVB al 100% i la llum blava-violeta nociva.

Actualment en el mercat podem trobar diferents opcions depenent de les nostres necessitats, a continuació te'ls exposarem.

• Transitions Signature GEN8

És el resultat d'anys de recerca i estudis científics. Transitions Signature GEN 8 és la primera lent fotocromàtica intel·ligent, amb una revolucionària nanotecnologia que augmenta el rendiment fotocromàtic, d'aquesta manera millora la velocitat d'activació i desactivació, sense disminuir la protecció i la qualitat i ofereix una visió, comoditat i protecció òptimes durant tot el dia. Disponible en 7 colors, els 3 colors icònics i 4 style colors.

• Transitions XTRActive New Generation

Les lents fotocromàtiques que s'enfosqueixen fins i tot a l'interior del cotxe pel fet que respon a la llum visible, així com als raigs UV, per a protegir els teus ulls de la resplendor i la llum solar mentre condueixes.

Les lents Transitions XTRActive New Generation venen amb un subtil tint perquè els teus ulls estiguin protegits de la il·luminació intensa, perfectes si sofreixes de sensibilitat a la llum o si només estàs buscant unes lents més còmodes. Disponible en els 3 colors icònics.

• XTRActive Polarized

Les lents Transitions ja poden ser polaritzades, als beneficis de la lent XTRActive sumarem la reducció dels enlluernaments a l'aire lliure, proporcionant una millor experiència de visió.

Ajuden a millorar la visibilitat fins a un 33% i augmenten en un 30% el contrast dels colors enfront de les lents solars no polaritzades. Aconsegueixen una eficiència de polarització de fins al 90% fins i tot en temperatures altes.

• Style colors

4 colors de moda diferents per a expressar el teu estil

AMBRE transmet un toc d'estil especial: vintage amb moda. És genial en moltes combinacions de colors, com un carei clar.

AMETISTA coordina amb marcs de tons càlids o freds. El contrast serà cridaner amb un marc morat, lila o rosa.

ESMERALDA és l'opció més versàtil. Qualsevol muntura en tons marrons clars es realçarà amb el toc fresc de color.

SAFIR amb el seu to fred es veu molt bé amb un marc de metall o acetat blau. Aporta un factor genial i un gir emocionant.

Últimes entrades

¡Llancem el nostre nou spot a TV3! Descobreix la visió perfecta amb Armand Òptics

Estem emocionats de compartir que el nostre nou spot ja està a TV3! A Armand […]

MASUNAGA 1905, Ulleres graduades i de sol úniques a Barcelona

Ara pots gaudir de la qualitat i exclusivitat de les ulleres Masunaga a Armand Òptics, de l'av. Diagonal, 383 de Barcelona

Ulleres per vista cansada Kodak

Màxima lleugeresa amb tota la tècnica. Ulleres per veure millor Des de la seva fundació […]