Lents de contacte + exercici

15 març 2022

Fer exercici a dia d'avui s'ha convertit en un estil de vida. Durant la pràctica de qualsevol activitat física ens evadim del dia a dia i deixem volar la nostra ment. Però a vegades aquest exercici que ens agrada tant no ens és tan satisfactori com ens agradaria, perquè ens molesten les ulleres.

Tant en el gimnàs, a l'aire lliure, com esports de contacte la millor opció per la nostra vista ´s utilitzar lentilles. Algunes de les avantatges són la comoditat, una millor visió i la seguretat.

 Comoditat


Si t'agrada còrrer, la muntanya o esports d'equip, la nostra ullera pot suposar un desavantatge respecte els altres. Algunes vegades es rellisquen, altres s'entelen, altres cauen per un cop... Aquests fets els podem evitar utilitzant lentilles d'us diari, sols per l'activitat, ja que d'aquesta manera no cal portar ni estoig porta lents ni líquids de neteja.

 Millor visió


Les nostres ulleres ens limiten el camp visual, j sigui per la distorsió de la propia lent o per la montura. I si hem de portar una ullera de protecció, com una màscara d'esquí, reduïm molt més la nostra visió. Amb unes lentilles eliminem qualsevol obstacle en la nostra visió.

 Seguretat


Si ets dels que practica esports més agressius o intensos, com el bàsquet o hockei, la ullera pot incrementar el risc de lesió. Si ens donen un cop amb la pilota la ullera es clavarà o inclús es trencarà la lent en trossos petits. El pitjor que li pot passar a la nostra lentilla és que amb un cop caigui al terra.

Si t'agrada la vida activa o pretens incorporar esport a la teva vida, unes lents de contacte poden ser una gran eina per que ho gaudeixis al 100% !

Últimes entrades

QUE SÓN LES LENTS DE CONTACTE?

Les lents de contacte comunament conegudes com a “lentilles” són unes lents fines i corbades […]

Lunor Eyewear a Barcelona

Lunor es una marca alemanya que te seu al nord de la Selva Negre. Estar […]

Rebaixes de  40% al  60% de descompte

Ja estan aquí les rebaixes! Aprofitar els grans descomptes que t’oferim a Armand Òptics. Renova […]