Lents de contacte + exercici

15 de març de 2022

Fer exercici a dia d'avui s'ha convertit en un estil de vida. Durant la pràctica de qualsevol activitat física ens evadim del dia a dia i deixem volar la nostra ment. Però a vegades aquest exercici que ens agrada tant no ens és tan satisfactori com ens agradaria, perquè ens molesten les ulleres.

Tant en el gimnàs, a l'aire lliure, com esports de contacte la millor opció per la nostra vista ´s utilitzar lentilles. Algunes de les avantatges són la comoditat, una millor visió i la seguretat.

 Comoditat


Si t'agrada còrrer, la muntanya o esports d'equip, la nostra ullera pot suposar un desavantatge respecte els altres. Algunes vegades es rellisquen, altres s'entelen, altres cauen per un cop... Aquests fets els podem evitar utilitzant lentilles d'us diari, sols per l'activitat, ja que d'aquesta manera no cal portar ni estoig porta lents ni líquids de neteja.

 Millor visió


Les nostres ulleres ens limiten el camp visual, j sigui per la distorsió de la propia lent o per la montura. I si hem de portar una ullera de protecció, com una màscara d'esquí, reduïm molt més la nostra visió. Amb unes lentilles eliminem qualsevol obstacle en la nostra visió.

 Seguretat


Si ets dels que practica esports més agressius o intensos, com el bàsquet o hockei, la ullera pot incrementar el risc de lesió. Si ens donen un cop amb la pilota la ullera es clavarà o inclús es trencarà la lent en trossos petits. El pitjor que li pot passar a la nostra lentilla és que amb un cop caigui al terra.

Si t'agrada la vida activa o pretens incorporar esport a la teva vida, unes lents de contacte poden ser una gran eina per que ho gaudeixis al 100% !

Últimes entrades

¡Llancem el nostre nou spot a TV3! Descobreix la visió perfecta amb Armand Òptics

Estem emocionats de compartir que el nostre nou spot ja està a TV3! A Armand […]

MASUNAGA 1905, Ulleres graduades i de sol úniques a Barcelona

Ara pots gaudir de la qualitat i exclusivitat de les ulleres Masunaga a Armand Òptics, de l'av. Diagonal, 383 de Barcelona

Ulleres per vista cansada Kodak

Màxima lleugeresa amb tota la tècnica. Ulleres per veure millor Des de la seva fundació […]