Ja arriba Halloween !

15 març 2022

Halloween està aquí mateix, i què millor per donar més realisme a la nostra disfressa, que utilitzar unes lentilles de colors?


Les podem trobar de molts colors com blanc, vermell, groc, etc, que faran que la nostra disfressa sigui més autèntica.


El més important és saber utilitzar-les. El primer de tot és saber posar-les sense fer mal, ja que després de molts intents el nostre ull s’irrita i ens molestarà durant una estona. Durant el seu ús, hem d’evitar ambients amb fum o aires condicionats, perquè aquests ressequen la lentilla i no serà còmoda de portar. També hem de ser cauts amb el maquillatge, per a que no s’embruti la lentilla. I per últim, treure la lentilla!


Si és el primer any que ens proposem a dur una lentilla, el millor és acudir a un professional per aprendre a utilitzar aquesta eina.


No dubtis en venir a Armand Òptics per aprendre a usar les teves lentilles!

Últimes entrades

Miopia Infantil

Si el teu fill té miopia, no et preocupis, el més important és corregir-la i
evitar que vagi a més.

MASUNAGA 1905, Ulleres úniques a Barcelona

Ahora pudes disfrutar de la calidad y exclusividad de las gafas Masunaga en Armand Òptics, de la Av. Diagonal, 383 de Barcelona

Com cuidar els teus audiòfons a l'hivern

Arribat l'hivern hem de tenir major compte amb els nostres audiòfons ja que l'ambient és més humit i existeixen més canvis de temperatura que fan que aquesta humitat es pugui condensar dins de l'audiòfon. És per això que existeix un alt risc de deteriorament.