Importància de les revisions periòdiques

15 de març de 2022

Tots sabem que la salut és el més important a la vida. Per aquesta raó ens fem revisions generals i si tenim símptomes, anem a l'especialista que toca. Però amb la nostra vista no passa el mateix.


Avui dia hi ha moltes persones que mai s'han fet una revisió ocular ni oftalmològica. Pot ser degut a la falta de símptomes, a falta de gravetat o simplement perquè no hi pensem.


Per què és important fer-se una revisió?


No cal esperar a tenir mals de cap o aclucar els ulls, una visita pot ser un examen rutinari de control. A vegades existeixen petits defectes refractius, o afectacions a la visió binocular que no donen símptomes.


Si ja som portadors d'ulleres o lentilles no ens hem de despistar. Durant els anys poden haver petits canvis que no notem però ens millorarien la visió. Com més anys passin sense aquesta millora, més difícil serà acostumar-se a la nova graduació.


Tampoc ens podem oblidar dels nostres peques!


És super important saber que el sistema visual del nen funciona a la perfecció. Si no es així el nen pot tenir problemes d'aprenentatge, mals de cap o picor als ulls. Un nen mai ens dirà que veu malament la pissarra, sinó que hem de ser nosaltres qui hem de veure que passa alguna cosa.


Armand Òptics us convida a fer una revisió cada dos anys a qualsevol de les nostres 7 botigues a Barcelona!

Últimes entrades

Nou horari dissabtes

Armand Òptics ha decidit actualitzar els seus horaris dissabtes

Protegeix els teus ulls del sol.

Per protegir els ulls del sol, aquí tens alguns consells: Recorda que és important protegir […]

Miopia Infantil

Si el teu fill té miopia, no et preocupis, el més important és corregir-la i
evitar que vagi a més.