Hàbits nocius per la nostra vista

15 març 2022

Tots sabem que hi ha accions que ens perjudiquen la salut. Però hi ha altres que pensem que no passa res i ens poden danyar greument.

Esbandir les lentilles amb aigua


Una lent de contacte necessita una solució de neteja específica. La seva composició està estudiada per eliminar els bacteris i fongs, a més a més de preservar la integritat de la llàgrima natural. L'aigua de l'aixeta pot contenir bacteris i fongs que podran adherir-se a la nostra lentilla i com a conseqüència al nostre ull. Una infecció ocular pot desenvolupar en una cicatriu corneal, úlcera o ceguera total.

Nedar sense ulleres


Tant l'aigua de la platja com de la piscina poden estar contaminades i tenir diferent pH que la llàgrima dels ulls. Especialment a la piscina, el clor irrita molt la còrnia i la visió pot ser deficient després d'una estona després del bany.

Netejar o fer tasques sense protecció


L'Institut d'Estadística dels Estats Units va trobar resultats xocants. Més d'un 40% de lesions oculars passen fent tasques de casa. Tasques com la neteja primaveral, jardineria, reparacions generals o neteja amb productes químics. El 90% d'aquestes lesions es poden evita amb una protecció adequada.

Reutilitzar o allargar la lentilla


La lent de contacte està dissenyada per tenir una vida útil determinada. La lentilla mensual dura entre 30 i 32 dies i la diària és de usar i llençar. Després d'aquest temps la lentilla perd les seves propietats i acumula més dipòsits, com proteïnes o greixos que empitjoren la visió.

Utilitzar gotes pels ulls vermells


El principi actiu d'aquestes gotes és un vasoconstrictor. Redueix la vermelló disminuint l'amplada dels vasos sanguinis. Però aquest component té efecte rebot i passades unes hores del seu ús es veuran els ulls més vermells.

Últimes entrades

Miopia Infantil

Si el teu fill té miopia, no et preocupis, el més important és corregir-la i
evitar que vagi a més.

MASUNAGA 1905, Ulleres úniques a Barcelona

Ahora pudes disfrutar de la calidad y exclusividad de las gafas Masunaga en Armand Òptics, de la Av. Diagonal, 383 de Barcelona

Com cuidar els teus audiòfons a l'hivern

Arribat l'hivern hem de tenir major compte amb els nostres audiòfons ja que l'ambient és més humit i existeixen més canvis de temperatura que fan que aquesta humitat es pugui condensar dins de l'audiòfon. És per això que existeix un alt risc de deteriorament.