Hàbits nocius per la nostra vista

15 de març de 2022

Tots sabem que hi ha accions que ens perjudiquen la salut. Però hi ha altres que pensem que no passa res i ens poden danyar greument.

Esbandir les lentilles amb aigua


Una lent de contacte necessita una solució de neteja específica. La seva composició està estudiada per eliminar els bacteris i fongs, a més a més de preservar la integritat de la llàgrima natural. L'aigua de l'aixeta pot contenir bacteris i fongs que podran adherir-se a la nostra lentilla i com a conseqüència al nostre ull. Una infecció ocular pot desenvolupar en una cicatriu corneal, úlcera o ceguera total.

Nedar sense ulleres


Tant l'aigua de la platja com de la piscina poden estar contaminades i tenir diferent pH que la llàgrima dels ulls. Especialment a la piscina, el clor irrita molt la còrnia i la visió pot ser deficient després d'una estona després del bany.

Netejar o fer tasques sense protecció


L'Institut d'Estadística dels Estats Units va trobar resultats xocants. Més d'un 40% de lesions oculars passen fent tasques de casa. Tasques com la neteja primaveral, jardineria, reparacions generals o neteja amb productes químics. El 90% d'aquestes lesions es poden evita amb una protecció adequada.

Reutilitzar o allargar la lentilla


La lent de contacte està dissenyada per tenir una vida útil determinada. La lentilla mensual dura entre 30 i 32 dies i la diària és de usar i llençar. Després d'aquest temps la lentilla perd les seves propietats i acumula més dipòsits, com proteïnes o greixos que empitjoren la visió.

Utilitzar gotes pels ulls vermells


El principi actiu d'aquestes gotes és un vasoconstrictor. Redueix la vermelló disminuint l'amplada dels vasos sanguinis. Però aquest component té efecte rebot i passades unes hores del seu ús es veuran els ulls més vermells.

Últimes entrades

MASUNAGA 1905, Ulleres graduades i de sol úniques a Barcelona

Ara pots gaudir de la qualitat i exclusivitat de les ulleres Masunaga a Armand Òptics, de l'av. Diagonal, 383 de Barcelona

Ulleres per vista cansada Kodak

Màxima lleugeresa amb tota la tècnica. Ulleres per veure millor Des de la seva fundació […]

Nou horari dissabtes

Armand Òptics ha decidit actualitzar els seus horaris dissabtes