François Pinton. Artesania francesa

15 de març de 2022

La història de les ulleres François Pinton va començar en els bojos anys 20: un talentós joier jove artesà, Robert François Pinton, dirigia la prestigiosa casa de Meyrowitz. Després de la Segona Guerra Mundial va firmar les primeres coleccions exclusives per la èlit internacional. En 1953, va fundar Maison François Pinton. Més tard als anys 6o i 70 Dominique, fill de Robert François va dissenyar models icònics per la jet set de la Riviera francesa. Les ulleres François Pinton simbolitzen la dolce vita i la excel·lència francesa en la fabricació d’ulleres com fan avui dia.


Fetes a mà a França, amb materials exquisits, les montures de François Pinton guarden un tros de qui les va fer: passió per qui ha optat a treballar amb les seves mans.

Les col leccions de François Pinton són un equilibri perfecte entre modernitat i tradició amb detalls acurats. Frontisses amb reblons, acetat italià, tampació en calent… els models de François Pinton són autèntiques obres mestres fabricades en acetat.

Les montures estan fabricades a ma amb acetat de cel·lulosa italià. Aquest és un material hipoal·lergènic elaborat a partir de cotó , i la seva particularitat és la flexibilitat sense perdre la forma.


Una tradició preservada, amb col·leccions que reinterpreten les línies que han fet la marca històrica. Fidel als seus orígens asociant la qualitat del saber fer adaptat a les influències.


Descobreix la seva col·lecció a Armand Òptics!

Últimes entrades

¡Llancem el nostre nou spot a TV3! Descobreix la visió perfecta amb Armand Òptics

Estem emocionats de compartir que el nostre nou spot ja està a TV3! A Armand […]

MASUNAGA 1905, Ulleres graduades i de sol úniques a Barcelona

Ara pots gaudir de la qualitat i exclusivitat de les ulleres Masunaga a Armand Òptics, de l'av. Diagonal, 383 de Barcelona

Ulleres per vista cansada Kodak

Màxima lleugeresa amb tota la tècnica. Ulleres per veure millor Des de la seva fundació […]