Els nens i les ulleres de sol

15 de març de 2022

La protecció dels nostres ulls davant els raigs del sol es fundamental, especialment a l'estiu, quan la radiació emesa es molt més potent que a l'hivern, ja que els ulls son 20 vegades més sensibles que la pell davant d'aquesta exposició solar.

Tots ens hem conscienciat de cuidar la nostre pell, de protegir-la amb cremes amb filtre solar UV, per prevenir varies malalties. No hem d'oblidar els nostres ulls i els dels nostres fills, que també són perjudicats per els raigs solars UV.

Només un 2% dels nens utilitzen actualment ulleres de sol per protegir els seus ulls davant de la exposició solar, encara sabent que el ull humà no està totalment desenvolupat fins els 25 anys, i una baixa protecció ocular pot provocar problemes. A més, la pupil·la dels nens es major que la dels adults i permet la entrada de més quantitat de llum, on el cristal·lí, que actua com un filtre, no està totalment desenvolupat.

Un dels objectius dels òptics actualment es aconseguir conscienciar que una bona protecció davant els raigs UV es vital, i que igual que el ús de la crema solar està estès socialment, la protecció dels nostres ulls davant el sol se li ha de donar la mateixa importància.

Recomanem adquirir una ullera de sol en un centre especialitzat per asegurar que adquirim unes ulleres de sol fiables a l'hora de protegir els nostres ulls.

En Armand Òptics volem ajudar en la solució d'aquest problema, i protegir als més joves, destacant la importància de cuidar els ulls.

Últimes entrades

Nou horari dissabtes

Armand Òptics ha decidit actualitzar els seus horaris dissabtes

Protegeix els teus ulls del sol.

Per protegir els ulls del sol, aquí tens alguns consells: Recorda que és important protegir […]

Miopia Infantil

Si el teu fill té miopia, no et preocupis, el més important és corregir-la i
evitar que vagi a més.