Crisi en LetsBonus i Groupalia? Millor desconfia

15 març 2022

Estaves pensant en comptar amb una web de descomptes per els teus regals de nadal? No sembla una bona idea: l'agència Catalana de Consum ha obert un procès de inspecció a LetsBonus, ja que ningú donava la cara davant les reclamacions dels usuaris que pagan i no reben el seu servei, o dels establiments, que es troven amb que la famosa web de cupons no respon.

Fa un mes, que des de Armand Òptics intentem posar-nos en contacte amb Groupalia, per donar de baixa les nostres ofertes a la seva plataforma, sense cap tipus de resposta. NO admitirem cap cupó de LetsBonus o Groupalia.

Què fer ara?

No aventurar-nos a comprar cap oferta en aquest tipus de pàgines web per prevenció i si ja has comprat algún cupó que no et canvien, fes una reclamació formal a la Agència Catalana del Consum.

https://www.ocu.org/consumo-familia/compras-online/noticias/problemas-letsbonus?fbclid=IwAR1q4lkXH9gBc287su_TP2jFaU7fTL8DQPaWa6Yp5aA3KVLoJ-e4zXkfS2I

Últimes entrades

Protegeix els teus ulls del sol.

Per protegir els ulls del sol, aquí tens alguns consells: Recorda que és important protegir […]

Miopia Infantil

Si el teu fill té miopia, no et preocupis, el més important és corregir-la i
evitar que vagi a més.

MASUNAGA 1905, Ulleres úniques a Barcelona

Ara pots gaudir de la qualitat i exclusivitat de les ulleres Masunaga a Armand Òptics, de l'av. Diagonal, 383 de Barcelona