¿Com tenir cura de la visió dels teus fills?

15 de març de 2022

Els nostres fills són el bé més preuat que tenim.

¿Què donaries perquè gaudissin d'una bona salut visual?

S'han acabat les vacances, és hora de preparar els nostres fills per tornar a l'escola, ajustar horaris i tenir cura de la seva salut, perquè rendeixin més en els seus estudis.

Sabem l'important que és per tu la seva capacitat visual, i per això com a especialistes en visió, et recomanem abans d'iniciar el curs escolar, que portis als teus fills a fer una revisió amb l'òptic-optometrista, a la teva òptica de confiança; els ajudarà a tenir un bon desenvolupament intel·lectual i emocional.

Estudis sobre la visió en nens entre 6 i 12 anys, ha revelat que més del 32% tenen problemes de visió, irritació als ulls o es cansen en estudiar; un 53% confonen les paraules, ocasionant un baix rendiment escolar, desmotivació i distracció a la classe.

La visió dels nens, requereix solucions visuals específiques, més enllà d'adaptar les lents dels adults a una mesura més petita. Atès que el sistema visual del nen/-a està en constant període d'evolució, és de vital importància la valoració d'un òptic per determinar el tipus de solució òptica a aplicar.

Disseny a mida

Les ulleres dels nens són més petites, per tant les lents han de ser més petites. La solució no és fabricar una lent per a adults reduïda sinó replantejar el disseny de la lent d'acord amb les mesures del nen/-a. Les lents KIDS VISION contemplen les diferents característiques morfològiques a la cara d'un nen. Aquestes diferències afecten a la distància interpupil·lar, corneal, a l'angle pantoscòpic i l'angle facial. Tot això es té en compte en el disseny de les lents, convertint-les en una solució específica per als més petits.

La generació digital

Els nens són el futur de la generació digital. Des de ben petits fan servir pantalles d'ordinador i altres dispositius per a l'estudi i moments d'oci i això els exigeix ​​més de la seva capacitat visual. Les lents NEO RELAX KIDS ajuden al sistema visual en el seu esforç acomodatiu en visió de prop per als nens amb excés d'ús en la visió propera en les seves activitats diàries. Les d'un tractament bloquejant de la llum blava emesa pels dispositius digitals estarem protegint la salut visual a llarg termini de la retina de l'infant.

La generació digital

Els nens són el futur de la generació digital. Des de primerenca edat fan servir pantalles d'ordinador i altres dispositius per a l'estudi i moments d'oci i això els exigeix ​​més de la seva capacitat visual. Les lents NEO RELAX KIDS ajuden al sistema visual en el seu esforç acomodatiu en visió de prop per als nens amb excés d'ús en la visió propera en les seves activitats diàries. Les d'un tractament bloquejant de la llum blava emesa pels dispositius digitals estarem protegint la salut visual a llarg termini de la retina de l'infant.

"Tenir cura de la visió dels teus fills és imprescindible per al seu èxit escolar i no pagar les conseqüències en un futur".

Com detectar problemes visuals en els nostres fills

Hi ha signes clars, pels quals podem detectar que els nostres fills tenen problemes visuals.

 • Forcen la vista o veuen borrós, si estan allunyats de la pissarra.
 • Envermelliment d'ulls, presenten fatiga, o mals de cap habituals.
 • Distracció o dispersió a classe.
 • Manca de motivació en estudiar o en les seves tasques diàries.
 • Confusió en les lletres, o té visió doble.

Recomanacions

 • Programar revisions oftalmològiques periòdiques, a la teva òptica de confiança.
 • Utilitzar tovalloletes netejadores per evitar sequedat i tenir bona higiene ocular.
 • Utilitzar llàgrimes artificials per hidratar els ulls i alleujar la irritació.
 • Realitzar descansos periòdics per reduir la fatiga visual.
 • Estudiar a un espai ampli, ben il·luminat, millor amb llum natural.
 • Quan vagin d'excursió protegeix del sol, amb ulleres de sol homologades.

En Armand Òptics, som especialistes en tractar els nens, tenim un equip altament qualificat en qui pots confiar per a una completa revisió oftalmològica. T'assessorem per cuidar la teva salut visual i la dels teus fills. Tractem cada cas de manera personalitzada, oferint-te les màximes garanties i facilitats de pagament.

Pensem en els teus fills adolescents que volen anar a la moda alhora que tenen cura de la seva salut ocular. Ens agrada estar a l'avantguarda pel que fa a moda i estilismes, perquè els teus fills es sentin a gust, donant un aire fresc, modern i alegre a la seva expressió.

"Ens agrada estar a l'avantguarda i oferir el millor, al millor preu".

Estem a la teva disposició en qualsevol de les nostres botigues a Barcelona   7 Òptiques

Si desitges reservar cita per a una revisió optometrista, el nostre equip estarà encantat d'atendre't.

Contacta'ns! Cita prèvia

Últimes entrades

¡Llancem el nostre nou spot a TV3! Descobreix la visió perfecta amb Armand Òptics

Estem emocionats de compartir que el nostre nou spot ja està a TV3! A Armand […]

MASUNAGA 1905, Ulleres graduades i de sol úniques a Barcelona

Ara pots gaudir de la qualitat i exclusivitat de les ulleres Masunaga a Armand Òptics, de l'av. Diagonal, 383 de Barcelona

Ulleres per vista cansada Kodak

Màxima lleugeresa amb tota la tècnica. Ulleres per veure millor Des de la seva fundació […]