Com cuidar les meves ulleres

15 de març de 2022

Ja sigui per temps o per carència de mitjans netejem les nostres ulleres amb qualsevol cosa. Samarretes, mocadors o fulars son els més comuns. Però atenció, que són materials que poden danyar les teves lents.

Amb que les netejo?


La manera més eficaç de netejar un vidre brut és amb aigua i sabó. El sabó ha de ser neutre, sense cremes ni hidratants afegits, i esbandir amb aigua tèbia. Amb una got ja n'hi ha prou. El sabó retira totes les taques de greix i bruticia que s'acumulen durant el dia. Per assecar l'aigua restant lo ideal és una gamusa de microfibra que s'entrega a les òptiques o ve inclosa amb el teu estoig. A més a més és poden utilitzar teles de seda acrílica o de fil.

Neteja fora de casa


Quan sortim volem tenir les lents impol·lutes per una visió perfecta, però a vegades no aconseguim mantenir les nostres ulleres netes ni 1 hora. En aquest cas hem d'usar els drapets de microfibra o gamuses per treure la brutícia. També serveixen els productes especials per lents que utilitzen les òptiques.

Hem d'evitar l'ús de la roba o mocadors de paper, ja que aquests poden provocar petites ratllades a les nostres lents.

Altres consells


El 99% de les lents actuals inclouen algun tipus de tractament superficial, ja sigui antirreflexant o per facilitar la neteja. Per manternir el tractament intacte s'han d'evitar canvis bruscos de temperatura o deixar les nostres ulleres al sol.

Les montures també es poden danyar amb l'ús. Per mantenir-les perfectes hem de tenir cura amb varis productes com les laques, maquillatge, perfumes o cremes. Aquests productes poden fer malbé la laca que porten les montures deixant un aspecte envellit o desgastat.

Amb aquests consells li donem uns anys més de vida util a les nostres ulleres. És molt senzill!!

Últimes entrades

MASUNAGA 1905, Ulleres graduades i de sol úniques a Barcelona

Ara pots gaudir de la qualitat i exclusivitat de les ulleres Masunaga a Armand Òptics, de l'av. Diagonal, 383 de Barcelona

Ulleres per vista cansada Kodak

Màxima lleugeresa amb tota la tècnica. Ulleres per veure millor Des de la seva fundació […]

Nou horari dissabtes

Armand Òptics ha decidit actualitzar els seus horaris dissabtes