Com cuidar els teus audiòfons a l'hivern

8 de febrer de 2023

Arribat l'hivern hem de tenir major compte amb els nostres audiòfons ja que l'ambient és més humit i existeixen més canvis de temperatura que fan que aquesta humitat es pugui condensar dins de l'audiòfon. És per això que existeix un alt risc de deteriorament.

Si notes que els teus audiòfons tenen una major distorsió del so, augmenta el soroll estàtic, s'encén o s'apaga sol o té un alt desgast de pila, això pot indicar-nos que hi ha humitat a l'interior.

A Armand Òptics et donem alguns consells per a cuidar dels teus audiòfons aquest hivern.

- Assecar els audiòfons. Durant la nit que no portem els audiòfons, podem posar-los perquè s'assequin. Existeixen estotjos preparats per a eliminar la humitat d'aquests, però si no disposem d'ells una opció és deixar els audiòfons amb el portapiles obert perquè la humitat que s'hagi pogut condensar a l'interior s'evapori. És important no utilitzar cap aparell que dispensi calor, ja que podríem espatllar els nostres audiòfons.

- Mantenir les piles en un entorn sec i fresc, sense temperatures massa extremes. Això podria fer que la vida de la pila disminuís i per tant haver-la de canviar més sovint. - Subjecció òptima d'audiòfons, en fer més fred ens abriguem més portant gorros i bufandes, és per això que en llevar-nos-els podem fer que els audiòfons ens caiguin. Les caigudes accidentals sumat al fet que és època de major probabilitat de pluges o de nevades, pot fer que en caure a terra els audiòfons es mullin. Per a això hem de tenir especial compte amb la seva subjecció, podem ajudar-nos de cordons de retenció perquè mantenir-los més subjectes.

Últimes entrades

Nou horari dissabtes

Armand Òptics ha decidit actualitzar els seus horaris dissabtes

Protegeix els teus ulls del sol.

Per protegir els ulls del sol, aquí tens alguns consells: Recorda que és important protegir […]

Miopia Infantil

Si el teu fill té miopia, no et preocupis, el més important és corregir-la i
evitar que vagi a més.