Miopia, ets miop, vols millorar la teva visió?

9 d'octubre de 2024

Els professionals d'Armand Òptics et deixem uns quants consells percuidar la teva miopia.

  1. Deixa descansar els teus ulls El sobreesforç visual en distàncies curtes, com per exemple el que realitzem quan utilitzem pantalles i mòbils, produeix fatiga visual i sequedat ocular. Descansa cada 20 minuts enfocant algun objecte llunyà durant uns segons. Utilitza llàgrimes artificials si és necessari per hidratar els teus ulls.
  2. Gaudeix de l'aire lliure i de la llum solar Passar més temps a l'aire lliure potencia la visió llunyana. Hi ha evidències que l'aparició i creixement de la miopia no només són conseqüència de factors hereditaris o genètics, sinó que també hi intervenen factors ambientals, com poden ser baixos nivells d'activitat a l'aire lliure i una menor exposició a la llum solar, sobretot durant la infància.
  3. Protegeix-te del sol Escull unes bones ulleres de sol per protegir-te dels raigs UV. Deixa't aconsellar per nosaltres, t'assessorem sobre quin és el filtre més adient per a tu.
  4. Mantingues una distància de lectura adequada Els llibres o dispositius electrònics han d'estar a una distància de 50 cm. També s'ha de tenir una bona il·luminació, evitant la manca de llum i els reflexos.
  5. Revisa't la vista un cop a l'any Programa un dia a la teva agenda per realitzar un examen optomètric complet. El nostre equip d'experts et proporcionarà la millor solució visual per a tu. Tingues present que anar regularment a l'òptic ajuda a mantenir una bona salut ocular i un òptim confort visual.
  6. Escull unes lents de qualitat No tothom té les mateixes necessitats visuals, t'aconsellarem sobre quines lents són les més apropiades per a tu.
  7. Fes un bon ús de les lents de contacte Segueix les recomanacions dels nostres contactòlegs i no utilitzis les lents de contacte més temps del recomanat per evitar lesions oculars que poden arribar a ser greus.
  8. Tingues cura de la visió dels més petits S'estima que l'any 2050 la meitat de la població serà miop. La miopia està relacionada amb un augment del risc de patir desprendiment de retina, degeneració macular, glaucoma i cataractes. Com més alt sigui el valor de miopia, major serà aquest risc. Detectar la miopia en edats primerenques permet posar mitjans per minimitzar-ne l'augment i evitar les patologies esmentades en un futur. Actualment existeixen lents oftàlmiques i lents de contacte que atenuen el creixement de la miopia. A Armand Òptics trobarem la solució que millor s'adapti a les seves necessitats.
  9. Cuida la teva alimentació Segueix una dieta rica en vitamines A i E, Omega 3 i altres antioxidants. Modera el consum d'alcohol i evita el tabac.
  10. Mantingues un estil de vida saludable Fes exercici regularment i dorm les hores necessàries.

Demana'ns cita per una revisió professional i per la teva tranquilitat i la dels teus

Últimes entrades

Miopia, ets miop, vols millorar la teva visió?

Els professionals d'Armand Òptics et deixem uns quants consells per cuidar la teva miopia.

Les ulleres de Sol

Les ulleres de sol són més que un accessori de moda. A l’estiu, els raigs […]

¡Llancem el nostre nou spot a TV3! Descobreix la visió perfecta amb Armand Òptics

Estem emocionats de compartir que el nostre nou spot ja està a TV3! A Armand […]