10 claus per un ús correcte de les lentilles de colors a Carnaval

15 de març de 2022

A dia d'avui segurament ja tindràs al cap la teva disfressa de Carnaval per aquest any, i potser hagis pensat en utilitzar lents de contacte de fantasia amb les que proporcionaràs el toc final perfecte pel teu look. Per completar la teva disfressa existeixen una àmplia varietat de lents de contacte cosmètiques de lo més diverses en forma i color. Però, has de saber que les lents de contacte de fantasia adquirides sense la supervisió d'un professional de la visió poden ocasionar conseqüències greus per a la teva salut ocular creades per la presència de gèrmens o per una incorrecta manipulació de les lents.

 

Ens preocupem per la teva salut ocular i la dels teus, per això volem aconsellar-te sobre com utilitzar lents de contacte de fantasia sense córrer el risc de patir una infecció o, fins i tot, un dany significatiu en la teva visió. A continuació, tens les 10 claus per a un ús correcte de les lents de contacte de fantasia:

  1. Ets apte? És molt important acudir a un òptic-optometrista perquè avaluï si pots portar lents de contacte. Només un professional pot determinar si un pacient és apte per a la utilització de lents de contacte, ja siguin graduades o cosmètiques.
  2. Adaptació personalitzada: l'òptic-optometrista realitzarà una adaptació personalitzada de les lents, ja que ni totes les lents de contacte tenen les mateixes mesures, ni tots els ulls són iguals.
  3. Les lents de contacte no són una joguina: per tant no has de adquirir-les en Internet o altres punts de venda no autoritzats, ja que, en aquest cas, no estan subjectes a cap tipus de control o filtre de qualitat.
  4. Extrema la higiene: renta't i asseca't bé les mans abans de tocar les lents de contacte.
  5. Segueix les recomanacions d'un professional: l'òptic-optometrista pot recomenar-te la millor solució per netejar i desinfectar les lents de contacte si no són d'un sol ús.
  6. Compte amb el maquillatge! Si fas servir maquillatge has de tenir especial cura i evitar que les partícules dels productes quedin entre la lent i la còrnia, ja que poden arribar a ocasionar al·lèrgia o reacció ocular.
  7. Ús i durada: no has d'utilitzar les lents de contacte més temps del que es recomana o més enllà de la data en què calgui rebutjar-les. Tampoc has de dormir amb les lents posades.
  8. Conservació: per conservar les lents adequadament s'han de guardar sempre en un portalentes, que has de mantenir net i sec.
  9. Sempre netes: neteja les lents de contacte de manera acurada i periòdica, seguint les indicacions del teu òptic-optometrista i mai ho facis amb saliva, aigua de l'aixeta, aigua embotellada o solució salina feta a casa.
  10. Revisió periòdica: és important realitzar revisions periòdiques si es decideix utilitzar lents de contacte amb regularitat.

Només d'aquesta manera evitaràs infeccions i altres problemes en els teus ulls. Així que ja saps, aquest Carnaval canvia el color dels teus ulls però amb precaució i seguretat!

Últimes entrades

¡Llancem el nostre nou spot a TV3! Descobreix la visió perfecta amb Armand Òptics

Estem emocionats de compartir que el nostre nou spot ja està a TV3! A Armand […]

MASUNAGA 1905, Ulleres graduades i de sol úniques a Barcelona

Ara pots gaudir de la qualitat i exclusivitat de les ulleres Masunaga a Armand Òptics, de l'av. Diagonal, 383 de Barcelona

Ulleres per vista cansada Kodak

Màxima lleugeresa amb tota la tècnica. Ulleres per veure millor Des de la seva fundació […]