Ulleres Persol

Elegància perpetua i innovació d'alta qualitat: les ulleres Persol són una obra d'art, fidel a la seva filosofia de fabricació artesanal italiana.

L'any 1930 s'estableix la marca oficial Persol, nom que ve de l'italià "per il sole", posicionant-se com una marca totalment revolucionària en el sector per la seva gran qualitat i comoditat d'ús. Les seves principals característiques són les lents de sol minerals, la seva emblemàtica fletxa lateral a les varetes i el seu sistema patentat "Meflecto", primer sistema en el món que permet crear varetes flexibles que proporcionen una gran comoditat i resistència.

Actualment Persol segueix sent un exemple de qualitat i disseny, molt lligat al món de la moda i el cinema. El seu estil manté l'aire retro tan característic de la marca. Persol, és elegància a la mirada.

Ulleres de sol i ulleres de vista Persol, un toc d'elegància retro per al teu dia a dia, vine a veure'ns a les nostres 7 òptiques de Barcelona i descobreix la qualitat de les ulleres de sol i ulleres de vista Persol.