Ulleres Kodak Ulleres Graduades

Models per a tots els estils: vintage, coloristes, atrevits, elegants, esportius. A les muntures hi incorporen petits detalls que ens transporten al món de la fotografia, simulant algun component de les càmeres fotogràfiques d'abans i d'ara.

Disseny, Art i Innovació. Aquestes són les tres paraules que representen la marca.

Si t'interessa veure les ulleres amb les que dispossem al nostre stock online escull la que més t'agradi: aqui:

Per què són especials les ulleres Kodak?

Les ulleres Kodak són conegudes per la seva tecnologia innovadora en lents, oferint una visió clara i protecció contra la llum perjudicial. A més, tenen un disseny modern i estan fetes amb materials d´alta qualitat.

Les ulleres Kodak ofereixen protecció UV?

Sí, moltes de les ulleres Kodak vénen amb protecció UV, cosa que és essencial per protegir els teus ulls dels nocius raigs ultraviolats.

Hi ha ulleres Kodak per a nens?

Sí, Kodak ofereix una gamma d'ulleres dissenyades específicament per a nens, tenint en compte la seva comoditat i necessitats visuals.

Com puc saber quin és el millor model d'ulleres Kodak per a mi?

L'elecció del model adequat depèn de les vostres necessitats visuals, estil i preferències personals. És recomanable tastar diferents estils i consultar amb un professional de la visió.

On puc comprar ulleres Kodak?

Les ulleres Kodak estan disponibles a les nostres botigues d'òptica a Barcelona ia la nostra botiga en línia ja que som distribuïdors.

Les ulleres Kodak tenen garantia si les compro a Armand Òptics?

La majoria de les ulleres Kodak vénen amb una garantia que cobreix defectes de fabricació. És important verificar els termes específics de la garantia al punt de compra.

Kodak ofereix lents progressives?

Sí, Kodak ofereix una varietat de lents progressives, que són ideals per a persones que necessiten correcció de visió per a prop, intermèdia i lluny.