Ulleres Rayban

Els orígens de Ray ban es remunten als anys 30 del segle XX, amb la fabricació d'una lent que es va idear per satisfer les demandes dels pilots de les Forces Aèries dels EE.UU, que precisaven una excel·lent qualitat de visió i una alta protecció als rajos UV.

L'any 1937 van sortir a la venda al públic unes ulleres de pasta amb silueta Aviator i la icònica lent verd G-15. L'any següent la muntura es va redissenyar en una muntura de metall, així naixien les Ray Ban Aviator, possiblement les ulleres solars més famoses que s'hagin fabricat mai.

Des de la fundació de la companyia , Ray Ban s'ha convertit en un marca de referència, tant en ulleres de sol com graduades. Els seus models, fabricats amb materials de gran qualitat, s’adapten contínuament al món que els envolta, mantenint tanmateix els seus models icònics, com Aviator, Wayfarerr i Clubmaster, entre d'altres.

Vols unes ulleres graduades amb vidres originals Ray Ban? El líder internacional d'ulleres de sol ara també t'ofereix la possibilitat de graduar les teves ulleres Ray Ban amb vidre original Ray Ban.

La companyia ha unit forces amb el Grup Essilor, líder mundial en la fabricació de lents oftàlmiques, per crear Ray Ban Authentic. Cada equipament Ray Ban Authentic es fabrica adaptant-se a la graduació individual de cada usuari, i s'encaixa a la perfecció a la seva muntura preferida. El look es completa amb l'icònic logotip Ray Ban, un segell d'autenticitat i garantia de qualitat. Una experiència visual incomparable.

Troba-les en qualsevol de les nostres 7 botigues de Barcelona.