Site preloader
Armand Optics

Armand Òptics Plaça del Centre, 13

Com arribar-hi

AÒ Plaça del Centre

Plaça del Centre, 13
08014 – Barcelona

centre@armandoptics.com
Telf. +34 93392011

 54/H10

 L-3 Plaça Centre

 Sants Estació

Horari

Dll-Dv: 09.30–14.00/16:30-20:30
Ds: 10.00 – 14.00 / 17:00-20:00

Què hi trobaras al voltant

Armand Òptics al barri de Sants Montjuïch

ESPECTACLES I COMERÇOS PER GAUDIR

El districte que es troba més al sud de la ciutat, i un dels més emblemàtics, Sants-Montjuïc, està compost de mar, muntanya i història. Els emplaçaments naturals que l’abracen, els mercats de barri, les places més animades, els teatres més variats, els museus i les instal·lacions esportives l’han convertit en el lloc preferit de les classes mitjanes per anar a comprar i divertir-se.

Vigilat per l’imponent Montjuïc, un dels seus majors atractius, els set barris que conformen el districte s’estenen als peus de la muntanya, s’endinsen en la plana i baixen fins al mar pel Paral·lel, una avinguda inesgotable que no dorm ni de nit ni de dia.

AMB IDENTITAT PRÒPIA

L’origen d’aquest districte es troba a l’antic municipi independent de Santa Maria de Sants, que en 1897 es va annexionar a Barcelona i que al llarg del segle XX va ser incloent les zones de la Bordeta, Hostafrancs, Sants-Badal, Montjuïc, amb al barri de Font de la Guatlla urbanitzat arran de l’exposició de 1929, al Poble-sec i la Marina, fins arribar a ser tal com es coneix avui dia.

Amb aquesta gran extensió, Sants-Montjuïc mostra la varietat dels seus barris, cadascun amb identitat pròpia, i explica les moltes etapes per les quals ha passat la ciutat. Com a zones industrials, els barris de la Marina i la Bordeta continuen sent la viva imatge de la cara més obrera de la ciutat, amb antigues fàbriques i habitatges per a les classes mitjanes i treballadores. Aquí es troba l’antiga fàbrica de Can Batlló, que va marcar la vida del barri, ara convertida en un centre social i cultural.

A la falda de la muntanya, es desplega el colorit barri del Poble-sec, format per petits carrers, múltiples cultures, i molts bars i cafeteries en els quals prendre unes canyes i unes punxes és tot un plaer. L’avinguda del Paral·lel, que separa el districte de Sants-Montjuïc de l’Eixample i de Ciutat Vella, és un dels seus eixos més dinàmics i encara conserva la seva tradició d’oci i diversió, amb teatres, bars, discoteques … sales centenàries i mítiques com El Molino i Apol·lo, que encara continuen en peu i més vives que mai. Els espectacles i les instal·lacions culturals i esportives, així com l’espai natural que suposa el parc de Montjuïc, recullen un dels llegats històrics més importants de la ciutat.

Mitjançant els barris que el componen, el districte de Sants-Montjuïc mostra una de les cares més alegres i populars de Barcelona.